tisdag 13 maj 2008

Tisdag: Trä

Nu var det dags för nästa punkt på temaveckan, och den är trä. Se vad jag hittade hemma hos mig:

Mormors gamla trädgårsdbord. Just nu ihopfällt lutat mot räcket på balkongen. Färgen har flagnat och det blir bara vackrare ju värre vädret blir :)

Mitt alldeles nya olivträd! Ser ni den starkt blå färgen på fatet? Fatet är också från mormor. Hon har mycket fint! Träsoffan har jag målat i nyansen "sand".
Trälådan som jag hittade på loftet i pappas maskinhall.
Slutligen en dekoration tillsammans med min benjaminfikus.

Imorgon fortsätter temaveckan så nu måste jag börja fundera lite på vad jag vill ha med då! Och så ska jag fortsätta läsa i tidningen "Tove" om Johanna med bloggen Johanna Vintage och hennes vita, ljusa hem. Och så måste jag ju bara se hur Anna Skipper bor. Ni vet hon som gör programmet "Du är vad du äter".
Ha en bra dag!
Kramar Annika

4 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Ja du hade en del trä där hemma du med, själv hade jag fotat min skalle ;p Äsch min humor är inte på topp, sorry! Underbara saker du fått från mormor. Ha en härlig day! :) kram

Ekebo sa...

Fint olivträd! kram malin

In my house sa...

Oooohhh, jag älskar gamla trälådor,, finns så mycket som man kan ha dom till..
- Om husvagnen så blir det mest några turer på semestern! men nu är det första sommaren som vi har hus,, och mycket som man vill göra här. Så de blir nog inte så mycket husvagn för oss i år,, kanske en runda till Öland......

Hoppas att vi snart får sommar värmen tillbaka...

Natti natti, kram j

Tingeltangel sa...

Vad läcker den där gamla trälådan är. Kul att ha en sådan skatt... Jag hade mitt olivträd inne i vår hall hela vintern och det gick bra. Där är t.o.m. golvvärme. Man får inte glömma att vattna bara.