måndag 26 maj 2008

En dag på jobbet.

Här kommer lite fler bilder från butiken jag jobbar i. Idag har vi haft ännu en lugn och varm dag. Så det är tur att man har mycket att vila ögonen på :)

Klädträdet "Gudrun". Finns i vitt och svart, med belysning. Från Westroth.

Bryggeristolen med tillhörande bord. Oljad ek. Från Grythyttan.

Ljus med ränder och prickar! Från Affari.

Tändsticksaskar i svartvitt med olika motiv. Roliga att titta på. Också från Affari.

Härlig röd färg på ljuslyktor från Herstal i Danmark. Finns även som skålar i olika storlekar. Funderar på dessa till husvagnen. Skulle vara fint i min marina miljö!


Imorgon är det besiktning på huset som gäller. Då får vi lära känna huset ordentligt och se om det kommer att stå kvar en vinter till :)

Ha en trevlig kväll alla! Kram Annika

8 kommentarer:

Alviken sa...

Oj så många inlägg jag missat och så mycket fint du visar!
Lycka till med husköpet! Mitt råd är att försöka se möligheterna med ett hus men ändå med kritiska ögon..Det är mycket arbete, tid och pengar som går åt till "tråkiga" utgifter...(sophämtning, vatten och avlopp osv)
Hoppas ni blir nöjda!
Kram Maria

In my house sa...

Hej!

Nämen oj,,, ska ni titta på hus,, vad kul! De är jättebra att besiktga huset innan,, man vet aldrig riktigt själv vad man ska titta på. Men sen så ska man inte hänga upp sig på allt som dom säger, han påpekade rätt mycket på vårat hus, men fanken, vill man ha nåt så! De ända som jag är rädd för är fukt "mögel" det är ju hemskt... Stort lycka till!
- Åå, kul för mig om ni köper de,, att jag mä få kolla "genom bloggen" :)

- Den butiken i Kivik, har jag aldrig hört talas om, de va ju min svärmor och svärfar som va där, så jag ha ej vatt där! Hon sa att de fanns jättemycket saker där men att de va dyrt. Min lille trumpet kostade typ 80kr. Men de ä ju kul att glutta! ändå!

Fina saker ifrån butiken! kul jobb du har!

KRAMAR OM j

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja den underbaraste känslan är då man har fått nyckeln i handen till sitt eget härliga hus...hihi synd bara att de två husen vi har ägt har varit renoveringsobjekt...inget nyckelfärdigt där inte =)

Har också köpt sådana kaffeväskor som gåvor till min mor och mormor! Dom är superläckra!
Det är en kvinna i en by här som också gör dom.

Kram Anita

En Doft Av Lavendel sa...

Tack för titt & kommentar hos min, de var trevligt!
Tyvärr kan man inte shoppa de där lamporna via nätet hos IKEA, så synd annars hade jag gjort det redan. Å ja de verkar vara en strykande åtgång på dem för de är just nu slut lite var stanns runt om på deras varuhus, trist!
Men jag ska nog få fatt i den någon nång ska du se =)

Ha de!
Kram B

Smultronstället sa...

Hej
Tack för kommentaren på min sida..alltid kul med nya vänner.
Kul att jobba i möbelbutik,massor av vill ha sker förstår jag,hihi.

Jag länkar dig om det är ok?

Kram M

Malin sa...

Åhh jag vill också jobba med möbler...min dröm ju..lullos dig:P Kram

Ekebo sa...

Det låter härligt att få jobba med sitt intresse. Hur går det med huset. Kram malin

In my house sa...

Ooohhh,,, stort GRATTIS.... Vad härligt! Just med att ha hus, så uppskattar jag dom små sakerna, typ tvättmaskin, diskmaskin o trädgård! allt sånt som är drygt i lgh... Snabbt gick de mä,, snart flyttning nästan juh ;)

- Vi har små donat med köket som de ä nu,, typ målat luckor m,m. Men det ska bli så skönt att få ny stomme lite lyxiga lådor och allt sånt! Och såklart vill ja ha en porslinsho....
Det är ju bra oxå, för värdet på huset,, efter mer don så kan man ju värdera om huset och kanske slippa topplånet! någon gång!

Himla gottit väder, och nu så ska de ju hålla i sig!

Kram och grattis igen j