lördag 3 maj 2008

Söt, sötare, sötast!

Idag har jag satt ihop en grupp sötisar som alla har olika charm och är precis lika fina på sitt sätt - men det finns ändå bara en Åke! Titta ska ni få se:

Ikväll gjorde jag lite decoupage igen. Tyckte att det var så roligt sist så jag har letat efter nya objekt och fann dessa söta änglar som hamnade på två av sambons, tidigare blå, men nu vitmålade krukor.
"Sött"
Ännu en ängel som jag har på kylskåpet. Hon är en gåva från en vän.
"Sötare"

Min kollega på jobbet har nyss skaffat en hund, och det blev en liten Åke! Han är fortfarande valp men kommer inte att bli mycket större än så här. Jag är själv ingen stor hundälskare men jag började faktiskt längta efter en egen Åke när jag för första gången fick träffa honom. Och min kollega är sååå glad över sin härliga hund! "SÖTAST"

Han har ett charmigt underbett och mungiporna lutar nedåt - men egentligen är han den piggaste och gladaste av alla!

Jag önskar alla en fortsatt trevlig helg!

Arrividerci! Annika

4 kommentarer:

Paulo Lopes sa...

I like some of the photos in this blog, seems like design to me. Sorry i can't understand a word in swedish. Probably you don't know nothing about portuguese neither. Keep it smiling... :-)

Linda P sa...

O herregud vilken riktig sötnos. Underbar! Min brorsa hade en gång en rottis som heter Åke, han är den bästa Åken i hela världen ;) Han var döstor men uppförde sig som ett litet barn. Hehe

Ha en härligt solig söndag!

Giovenale Nino Sassi sa...

Buona domenica...

Good Sunday ...
you and your loved ones

Design by E sa...

åh så söt vovve..vackra bilder du bjuder på..kram E