tisdag 17 juni 2008

Nu är husvagnen klar!

Projektet verkade enkelt och greppbart när jag bestämde mig i höstas för att inreda husvagnen. Det är ju enkelt att klä om dynorna och fixa lite detaljer för att göra en make-over. Det skulle bli mitt lilla "vinterprojekt". Jag kunde klä om dynor på kvällar och ledig tid - jag hade ju hela vintern på mig...
Nu - i mitten av juni är jag äntligen klar! Och med stor hjälp av min mamma! Hon har hjälpt jättemycket och även gjort dynor på egen hand! TACK! "I couldn´t have done it without you!"
Och här är resultatet:


Först en bild utanför.

Vit trasmatta från Ullared 29.- Kudden är hemmagjord. Skålar från Tupperware (inte gratis...) och "isbitar" att frysa om och om igen, form som jordgubbar från Duka ca 59.-


De nya dynorna är nu mörkblå, gardinerna är vita och taklampan är röd. Härliga färger tillsammans. Ger semesterkänsla!
Äggkopparna är inköpta på Järnia i Strömstad. Duken är ett loppisinköp och duktyngderna från Village i Varberg.
Kuddar sydda hemma av mig. Även kökshanddukarna i bakgrunden är egentillverkade. Korgen från IKEA. Duk i blått och vitt från Himla.
I köket är grilltillbehören nära till hands. Durkslag från IKEA.
Vår dagbädd längst in i husvagnen. En sittgrupp som alltid är bäddad för att kunna ta en tupplur :) Här hamnar lapptäcket jag sytt. Och tidningsfacket kommer att skruvas upp på väggen. Nu slipper tidningarna ligga i sängen! Toaletten har gula handdukar med ficka på. Däri lägger vi tandkräm och tandborste när vi ska gå till campingbadrummet för att göra oss iordning för kvällen.


Kanske blir det fler bilder framöver från husvagnslivet! Ha en bra kväll alla! Kram A

13 kommentarer:

karofina sa...

men se där! det blev ju asfint!!! vilken skillnad med lite småsaker!

kikade lite på ditt hus... oj vad avskalat det är, det är väl egentlitgen bra eftersom du kan välja hur du vill att det ska se ut. jag hade valt spröjs som är som ett litet kryss högst upp på fönstret, det skulle nog passa. vilken färg ska huset få? vitt, rött? det ser väldigt lovande ut, ni kan ju få de hur fint som helst om ett par år :) ska bli kul att följa bloggen sen när ni kommer igång.
kram på dig!

AGENT 77 sa...

snyggt jag gillar verkligen "skärgårdsstil" det där har du fått ihop toppen snyggt!! Tack för din söta kommentar..nej jag har inte gått nån utb utan är helt självlärd att klä om..men de blir ju nån skavank hr där men syns nästan aldrig..man lär sig ju oxå u mer man håller på..kram E

Gårdsromantik sa...

Men vilket härligt husvagnsreportage!
Blev verkligen sommarfräscht!

Lykthusen kostar 98:-, 169:- och 239:- st, Paketpriset är 450:- för 3 st.

Frakten för 3 kostar 70:- och för 1 liten 40:- för mellan 50:- och för stor 70:-.

Kolla på www.gardsromantik.blogspot.com
under rubriken lyktor så finns info där - frakterna står i högermarginalen.

Kram Maud

Galleri MochB sa...

Har aldrig upplevt husvagnslivet! Men det ser fräscht och härligt ut i er vagn. Där skulle jag också trivas...:O) Tack för din snälla kommentar. Du får gärna länka! Ha en skön midsommar. Kram Mia

Grodmamman sa...

Vad snyggt ni fått det i er husvagn! Sy kuddar har jag gjort, men att sy nya dynor hade jag aldrig gett mig på.
Kram

Vitt är vackert sa...

Wow så fint!!! Rött vitt blått är verkligen en fin färgkombination. Hade jag tänkt ha ute på vår altan sen. Va duktiga ni har varit! Du och din mamma, klä om dynor måste va ett himla jobb?... Hade vi haft kvar våran husvan hade jag anlitat dig ;) Superfint!

Kram

::fina:: sa...

Jättefint hörru! Vilket jobb ni gjort, du och mor din! Kan tänka mig att ni haft riktigt roligt under projektets gång. Det blev ju helmysigt och även jag, som efter barndomens husvagnssemestrar sagt att jag aldrig vill bo i husvagn mer, blir lite sugen! :-) Mina favoriter är stjärnkudden och handdukarna med fickor på var ju en supersmart idé - den gillade jag skarpt!
Kram, Josefine

Vända blad sa...

Vad fint du har gjort! Riktig NewEngland känsla i miniformat! Fiffigt med handdukarna!
Ha det bra - kram Maria

Smultronstället sa...

Heej!
Ja tänk att den marina stilen magiskt framkallar semester känslor,fniss. Vilket jobb ni gjort! Är helt säker på att ni kommer att få det jättemysigt på er semester.

Hoppas ni får en trevlig midsommar helg åxå!

Kram M

K sa...

Hej raring !
nu är jag ju HELT SÅLD....GUD SÅ FIIINT DU GJORT I ER VAGN...Nu bidde man ju ännu meeer suuuugen ;D
Det var hur myyysigt som helst...
Kram o trevlig midsommar /K

Anonym sa...

Hihi, vilka fiffiga lösningar med handdukarna! :P SMART! :)

Lina sa...

Husvagnen blev ju jätte snygg! jag funderar på att sy nya dynor till min husvagn..och jag undrar då..vad för nåt tyg har du använt?

Sara sa...

Oj vad fint! Har en likadan husvagn ch yänkte klä om dynorna.. Har du gjort allt för hand? Eller hur gör man?

Mvh Sara