fredag 13 juni 2008

Vilket väder!

Oj, vilken regning dag! Det kunde man väl väntat sig eftersom det är fredag den 13:e... Fast att det är den 13:e betyder också att jag och min sambo varit tillsammans i exakt 4 år och 5 månader. Jag vet, det är lite töntigt att räkna så noga men varje månad den 13:e gör jag en lite anteckning inne i huvudet :)
Även om det behövs regn nu så är det ändå bäst med sol!

Ja, det blir en dag inne idag pga regnet. Nu närmast en mugg med te och så fick jag precis nya numret av Hus & Hem, så det tänker jag läsa! Härligt!


Vad hittar Ni på på regniga dagar?

Kram Annika

6 kommentarer:

Ekebo sa...

Trist med regn, här är det sol och regn om varannat. Kul med utmaningen, titta in och läs. Ha det gott, kram malin!

Grodmamman sa...

Vi har haft skolavslutning idag och vi hann precis hem innan himlen öppnade sig! Under hela avslutningen hade vi sol. Självklart behövs det regn, men inte hela dagarna.
Jag fick "Allt i Hemmet" idag, så det blir min läsning!
Kram

Design by E sa...

grattis då hoppas jag att ni hade extra mysigt igår,själv var jag på examen o sen på ett libanesiskt bröllop me 350 gäster,,så nu ligger jag i sängen efter att ha ätit frukost o bara bloggar skönt att ha en lugn skön morgon.hoppas att du får en trevlig helg, tack för ditt rara inlägg hos mig.

kram E

mio sa...

Jag måste säga att jag gillar när det regnar, bara det inte blir för ofta. Och det man hittar på...ja, det brukar väl bli lite innestädning, rita med barnen och baka en go kaka :) Sen är det helt UNDERBART att ta en promenad i skogen efter det regnat klart. Men vid högtider ska det givetvis vara sol förstås, vi hade tur här i byn, sol men lite kallt var det. Ha en fortsatt trevlig helg.

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Grattis till jubilemumet:D Jag tycker inte att det är töntigt, jag är själv likadan! Just idag är det faktiskt på dagen 6 månader sedan jag träffade min älsklig :D Låter bra att ni tar det lugnt med projekten, för det är bra att hinna känna efter ordentligt först och beknata sig med huset, allt brukar falla på plats sedan eftersom! Hoppas att du har en underbar helg! Utmaningen har jag redan gjort några inlägg ner, men tack ändå! kramar

Rosa Hemmet sa...

Föresten.. hade vait kul att se hur din bror har det med hans detaljer, du kanske får göra ett hemma hos repotage hos honom? Till mveckan hade jag tänkt smyga runt o fota min killes hem som går i grönt :D