tisdag 3 juni 2008

Korridor av tyger!

Hej hej!
Nu ska jag visa korridoren jag kommer in i när jag ska gå och jobba. Det första jag ser varje dag är alltså denna långa rad av tygprover. Det finns hur mycket som helst att välja mellan. Gardintyger och möbeltyger. Det finns så otroligt fina böcker med de mest exklusiva tyger man kan drömma om! Varje gång jag går i denna korridor ser jag något nytt!

I slutet av korridoren ligger butiken där jag jobbar.


Och denna bilden är till Rosa Hemmet! Jag tänkte direkt på dig när jag såg denna sparbössa i vårt fikarum!

Med hopp om ännu en solig dag imorgon! Kramar A

3 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Hej hej! haha vad glad jag blev att du tillängnat en tanke till mig när du såg kon, nog var den jag alltid! :p Vad roligt att jobba i en affär som har så mkt fint, men blir det inte lätt att man köper på sig en massa saker som man inte har råd med egentligen? :D det skulle jag göra iaf! Tidningen hittade mig via min blogg, det var roligt. De ville ha med ett färgglatt hem o det är ju mitt :p Jobba inte ihjäl er i huset nu i sommar bara utan passa på att njuta oxå, det är inte bra att gå ut för hårt! Ha det fint:)

Granne med Selma sa...

Grattis till att ha blivit "med hus"! Kommer ihåg känslan när pappren var skrivna och man fick göra PRECIS vad man ville i huset...
Ska bli kul att se resultaten senare:-)
Mvh Sussie

Design by E sa...

oj oj jag älskar tyger..kul när de finns så mycket att välja på..hoppas att du har en bra helg!!

kram E