onsdag 25 juni 2008

Min allra första utmärkelse!

Jag blev så glad idag när jag kikade in på bloggen och såg att Rosa Hemmet hade något till mig på sin blogg! Det var denna fina utmärkelse och nu vill jag ge den vidare till några av de som jag tycker också ska ha en utmärkelse. Det finns ju så många fina men jag har valt ut 5 stycken:

Den här utmärkelsen är till ER:


Kika gärna förbi dessa duktiga bloggerskor!

Bilden högst upp visar två av mina inköp från igår. Servetter från Rusta och bullformar, också från Rusta. Bra butik det där... :)

Kram Annika

12 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men så mycket jag har missat här!
Så fina underlägg du hittade på Hemtex - blev så sugen på en rearunda - dom har nästan rea på varenda affär i Luleå - men då skall man inte ha med sig resten av familjen.

Kram Maud

Design by E sa...

Wow tack va glad jag blir tack tack!!!! jag var oxå på rusa i går mycket smått o gott söta saker du köpt, själv köpte jag bla mattor till reapris(badrum)sen lite små saker o ett halv kilo chips hi hi måste unna sig, har min semester v nu enda på hela sommaren så man får njuta så mycket man kan.
hoppas att du har de bra förstår att förväntan e stor o pirrig inför flytten..kramiz E

karofina sa...

kul med utmärkelse, det var du väl värd så mycket som du piffar o grejar! :)
jag är lite tokig i bullformar just nu, handlar alla fina jag kommer åt och de där du köpt var ju sååå söta! måste till rusta! ;)
kram!

Ekebo sa...

Grattis till utmärkelsen den är du värd! Får också tacka för att du ger mig utmärkelsen. Jag blir verkligen jätte glad, det är min första! fina saker du köpt, ha det gott kram malin!

rost&rosor sa...

Grattis till din award!!! Man blir så glad när man får dem speciellt den första. Den lilla trådkorgen köpte jag på Bruka fast det var mer än tio år sen.Ha det bra, kram Katta

Vitt är vackert sa...

Men ååå. Va glad jag blir!!! Tack snälla rara du!! Å grattis till din egen! Den är du värd!!!!

Kram!

In my house sa...

Åååå, din lille going va glaaad jag blev! Sitter här och ler.... Tack och stora kramar till dig... :)
- Sitter med värsta dåliga magen, och bara väntar på att tab ska hjälpa "kanske inte alltid" så att ja kan åka och "jobba" ser lite mörkt ut,, men har nån timme på mig.
Så din lilla utmärkelse gjorde gott i hjärtat...

Hade de gott så hade jag gett den till dig..... Visar den på min sida lite senare,,, måste kurera mig lite nu!

Tack igen,, och ha de gottit...
Många kramar runt dig j

(så himla härligt att ha dig att skriva till,, det blir som att man känner varann) :)

design i tid och rum sa...

Grattis tiil utmärkelse !!!
var stolt över det...kramar Dadda

Lina sa...

Hej!
Stort grattis till utmärkelsen!!!

Vilka fina fynd du gjort! Förstår att jag ska ta mig både till Rusta, Jysk och Hemtex snart! Dina ljusstakar från Jysk var jätte fina, och vilket bra pris! Mina från Coop blev plötsligt inget vidare fynd… Nåväl för trösta mig med att de är lite större ;- )

Skåpet som du visade i förra inlägget har väl hur mycket som helst potential! De kommer att bli jätte fint. Ser framemot att få se det färdiga resultatet!

Må så gott!
Kram, Lina

Rosa Hemmet sa...

Ja rusta har mkt fint och billigt är det oxå, vilket inte är helt fel! Ska kika in på dina bloggar du utmärkt nu :) kram

Grodmamman sa...

Du har ytterligare en utmärkelse att hämta hos mig!
Kram

Design by E sa...

Hej Annika!
Tack så jätte mycket för tipset..WOOOW hjälp va mycket snyggt dom hade såå i min smak..tyvärr kunde man ju inte kopiera el spara deras bilder tpiskt!!men jag njöt av allt vackert!!

kram på dig E