onsdag 18 juni 2008

Sverige!

Ikväll är det ytterligare en match i EM som ska spelas för Sveriges del. Men det har ni väl inte missat :) Jag kommer att titta, som jag brukar göra, men jag tror att det snart är över för vår del i EM. Det är faktiskt inte så dåligt ändå av ett så litet land att komma med i alla mästerskap.

Sist Sverige spelade åkte jag och sambon hem till mina föräldrar och tittade med dem. Då hade mamma köpt dessa dammsugare att fika med:

Vi får hoppas på det bästa ikväll! Och i eftermiddag också då vi ska till banken för att lägga upp lånet på huset. Hoppas vi får en bra deal!
Kram Annika

5 kommentarer:

Ekebo sa...

Husvagen blev väldigt fin! Jag har inte kommit så långt med vår än, men jag hade inte tänkt att sy om kuddarna utan de får vara rosa som de är. Lycka till i eftermiddag på banken och så får vi hålla tummarna för vårt lag i kväll. jag gillar också att titta! Heja Sverige! Ha det gott! Kram malin

Lina sa...

Hej igen!
Oj, nu hade jag missat en massa inlägg! Vilka härliga bilder du visar från husvagnen! Vi har segelbåt, den skulle behövas piffas till inuti! Lite nya kuddar, gardiner och annat ”lull-lull”!

Nej, jag kollar inte så mycket på fotbollen, sitter och kollar alla fina bloggar som finns där ute och så lyssnar jag på TV som sambon sitter klistrad framför nu! De räcker för mig! ;- )

Må så gott & glad midsommar!
/Lina

Rosa Hemmet sa...

tjoppla! vad härligt fin den blev husvagnen efter make-overn! Kul att se och en massa fint "pynt" hade du i den oxå! Vilka häftiga sverigebakelser, tyvärr hjälpte de inte hur blå-gula de än var, för ut åkte vi så det sjöng! Jopp. Tänkte passa på att önska dig en underbar midsommar, ha det gott:D

In my house sa...

Glad midsommar till dig/er.... hoppas att helgen blir skön och fint väder..... Om vädret blir bra, så ska vi ha loppis på tomten på söndag,,, kul :) :)

Ha de så himla gottit... kramar om j

karofina sa...

hmmmm.... tror inte du kan tillverka spröjsen själv till fönsterna, du får nog byta alltihopa... annars finns det säkert sånt man kan köpa till o sätta på, vet att det kostar en hel del bara, ungefär 500/fönster...
sköna dammsugare, dessvärre gick det åt skogen för sverige. hoppas du haft en skön midsommar tillsammans med dina kära!