lördag 28 juni 2008

Ännu en DRÖMmöbel på jobbet!

Hej hej!


Här bloggas det för fullt! Jag har massor att visa. Men det kanske blir lite tunt i veckan när vi flyttar grejer. Nästa helg lånar vi möbellastbilen från jobbet och flyttar de stora pjäserna och sedan bor vi där :) *jippi!*. Och allt som återstår efter det är städningen av lägenheten och så är vi officiellt lantisar! *underbart!* Jag har längtat efter att bli lantis igen - för jag är ju nämligen uppvuxen utanför sta´n.

2 av dessa skänkar dök upp på jobbet igår. Vår lagerkille hade varit en sväng i Jönköping på Svenska Hems lager och hämtat möbler till vår utställning i butiken. Och då fick han med dessa. Vi visste inget om ursprung eller priser men jag hann naturligtvis falla pladask för dessa två!

Men lite information fick vi via ägaren till vår butik som är sortimentschef på Svenska Hem. De funderar på att beställa hem en container från asien av dessa till kedjan. Men inget är bestämt tydligen. Och om jag ville fick jag köpa en av dessa.

Kolla in facket med glasruta längst fram i de små lådorna! Här kan man pynta och dekorera!!!

Så vad tycker ni? Erfarna inredare och stora fan av denna stil! Vill ni ha en sådan skänk??

Jag provade med en orkidé i och resultatet var bländande!


Jag vidarebefodrar alla åsikter till sortimentschefen "himself"! Han vill säkert ha feedback!

Ha en bra lördagkväll! Jag fortsätter att drömma om mitt lilla hus...

Kramar A

8 kommentarer:

Leva som jag sa...

Åh vilken drömskänk!! VIll också ha, men jag vet att de kostar en del!! Har sett en hög byrå med glasluckor som jag vill ha från Homes in heaven. Dyrt!!! Ha det supergott
Kramar Malin

Tabergstösen sa...

Åh den är helt underbar! Såg en sådan (eller liknande) på Blomsterlandet i Jönköping och blev helt tagen. Jag bara älskar sådana möbler!

Vitt är vackert sa...

Hej!

Å vilken fiin! Vill också ha!!! Men jag har verkligen varken plats eller pengar att köpa nya möbler för. Men verkligen fina!

Det blir nog bra med nya ägare på den där Auktionsgodsaffären! Har allt vart väldigt rörigt. När jag va där sist sa han som var där att de skulle ha loppis. Å det är ju aldig fel! Va fint din bror har det förresten!

Kram!

Grodmamman sa...

En sådan skänk skulle jag också vilja ha! En vit skulle det vara i sådana fall. Tänk vad saker man skulle få plats med!
Kul att snart få flytt på riktigt!
Kram

design i tid och rum sa...

Hej min blogg vän ! är glad för din skull...flyten ,skänken, och allt du är glad för.
Mycket fin möbel, Svenska Hem har alltid varit min favorit möbelaffär. Tack för titten hos mig och att du tyckte om mina betong saker.Tittar in igen...kramar Dadda

Unik Kollektion sa...

Älskar dom skänkarna!! Är helt fantastiskt fina =)Önskar dig en trevlig sommar...kramar Malin

karofina sa...

den vita hade jag lätt kunnat tänka mig, men inte om den är för dyr. man kan ju hitta rätt sköna möbler på loppisar idag :)
kram!

Gammalt & nytt sa...

Den där skänken skulle gå som smör i solsken,jag skulle vilja ha en och jag har en ganska bra smak....i vit hihi
Kram Irene