lördag 21 juni 2008

Midsommarhelgen

Hej hej!


I midsommar har vi haft det lugnt och skönt. Ätit god mat, skrattat, spelat kubb och minigolf och varit och kikat vid vårt nya hus!

Lunchmat med potatis och sill. Grönsaker, ägg och köttbullar!

Och den "lilla vännen", som min pappa säger: snapsen!

Här är nya bilder på huset vi köpt. Detta är framsidan och huvudingången.

Detta kort är taget längst ner i trädgården upp mot huset. Till höger finns också växthus och mer buskar, bär och blommor. I växthuset fanns en vinranka, vi hittade krusbär och gräslök dessutom. Det vi redan visste om var äpplen, päron, bigaråer, körsbär, plommon, björnbär, vinbär och rabarber. Sedan har tidigare ägaren berättat att han brukade sätta potatis, tomat och gurka dessutom. Men inte i år.

Runt huset hittade jag också rosor bl a. Vacker färg!

Framför huset klättrar en Klematis och det fanns en hel del jag inte kunde namnet på. Jag har sett tulpaner och gullvivor i alla fall. Jag är så otroligt glad för denna härliga trädgård!

Önskar Er en fortsatt trevlig helg! Kram Annika

11 kommentarer:

AGENT 77 sa...

Tack och god fortsättning på midsommar helgen..vi har haft bra lugnt skönt god mat trevligt sällskap..inga blommor under kudden blev de..ingen drömprins heller ha ha...har ju en..wow e de huset ni köpt??vilken härlig trädgård o oj nice hus där ser man ju verkligen möjligheter åh så kul grattis till husköp om jag fattat de hela rätt...ha skön söndag kramar E

Vitt är vackert sa...

Hoppas ni haft en härlig midsommar!
Vad avundsjuk jag blir på eran trädgård!! Våran var så tom så tom när vi flyttade in, å inte finns det så mycket mer att hurra för nu heller... När har ni tillträde till huset??

Kram!

In my house sa...

Hallo vännen... Gud vilken härlig tomt ni kommer att få,, såå stor och väl iordning. Gott med en massa frukt-träd och bär juh, de är inte de billigaste att köpa själv, så de va ju bra...
- Oohh, jag tycker att de ska bli spännande att få kika in sen genom dina kort Hihi,,..
- Vi hade oxå en lugn helg,, skönt!

Vårat kök är rätt så litet, fast de räcker till oss,. Det som ska bli extra skönt är ju att få ny stomme, du vet lådor som åker in nästan av sig självt och ny spis! Vi ska inte byta kyl.. Hoppas bara att allt finns på ikea imon. Man har ju inte råd att köpa nåt lyx kök, utan ikea funkar bra.... Ska bli kul!

Ha de toppen, skönt att de bara är lördag, känns som söndag :)

(vilket toppen hus ni fick tag på, tur ska man ha ibland)

Kramar j

Anonym sa...

Vilket härligt hus och vilken trädgård där kommer det bli ur mysigt!
Kramar Millan

Nome : Giovenale Nino Sassi sa...

Properties dream, furnished with sweetness, love and fantasy.
Good Sunday ...

Handplockat sa...

Hej hopp
måste kika in och önska glad midsommar denna
sista dag i midsommarhelgen.
Nu är jag tillbaka på bloggen efter behövlig semester
i 3 veckor.
så idag är det sista semesterdagen & jag njuter av denna söndag
kramelikramar
handplockat

Grodmamman sa...

Kul att se mer bilder från ert hus! Härligt också med en uppvuxen trädgård, då kan man lägga pengarna inomhus istället! Och det är ju mycket roligare, i alla fall i början!
Kram

karofina sa...

ja du, jag kan verkligen se hur huset kommer se ut med vit färg och lite snygga spröjs. det kommer bli kanon! kul att ni får en frodig trädgård till, det fick ju inte vi... det var grus/singel och mossa all over the place. vi har jobbat som svin med trädgården sen vi flyttat in, en del har blivit kanon, annat har inte trivts riktigt. men det är kul att hålla på, det blir ju aldrig klart :)
kram!

Ekebo sa...

Det verkar som ni haft en skön midsommar. Trädgården med alla bär och växter låter härligt. Väntar på att få kika in huset, det ser väldigt välsköt ut. ha det gott! kram malin

Lina sa...

Hej!
Vi har haft de lugnt och skönt med god mat och trevligt sällskap. Vädret var sådär, men man är ju en luttrad midsommar firare! ;- )

Va spännande med hus!!!! När flyttar ni in??? De här blir ett spännande projekt att följa på din blogg! Visst är de härligt med en uppväxt trädgård! De är en av fördelarna med att inte bygga ett nytt! Vårt hus är gammalt, så vi hade en uppvuxen trädgård när vi flyttade in.

Må så gott & ha en bra vecka!
/Lina

Anonym sa...

Åhh så mysigt det ser ut! Trädgården är underbar ju! Rena rama parken:P Kram