tisdag 24 juni 2008

Nej, nu har jag varit i farten igen...!

Idag har jag varit på REA... Det blev lite shopping men det totala priset på allt jag köpt blev 225.-. Och det tycker jag är en bra "deal" för det jag har fått för pengarna!

Detta handlade jag på Jysk: 2 ljusstakar i fattigmanssilver 25.- för paret, flytvärmeljuslyktor 4-p 25.- och två kuddfodral 25.-/st. Totalt en hundralapp! På Hemtex, där det för övrigt ändå alltid är REA, hittade jag dessa bordsunderlägg i PVC-plast. Jag köpte 6 stycken och betalade 45.- för alla!
På Rusta blev det ytterligare några saker. Bl a dessa spegel-dekorationer till träd och buskar. De skrämmer även bort fåglarna så man får ha alla bär och frukter kvar! Här inhandlades också servetter och bakformar, men det tar vi en annan gång!
Efter min shoppingrunda åkte jag hem till mamma och pappa. I källaren har de nämligen detta skåp. (Det är en dålig bild men de andra jag tog var sämre... ) Denna tänkte jag slipa och måla vit för att använda till mina pysselgrejer, hårgrejer osv. Har den potential?
Jag älskar bården längst ner på skåpet! Måste skaffa knoppar till den också. Nycklarna till de små låsen är borta och utan dem får man inte upp lådorna :)
Nu har jag halva dagen kvar till mer pyssel! Och ev lite packande och städande...
Kram A

13 kommentarer:

karofina sa...

oj det var ett häftigt skåp! det kommer bli riktigt maffigt och snyggt :) och köpen var ju inte så dumma de heller, kul att shoppa nu när det är rea!
ha det kalas!
kramar!

Linnéa sa...

Hej hej. Det är så kul att få shoppa när det knappt märks i plånboken. Och så fina saker sen! Jag har själv klämt på de där kuddfodralen. Du har excellent smak, hihi ;)
Tack för dina fina kommentarer i min blogg. Är så kul att läsa dem! Dessvärre är man urusel på att kommentera tillbaka, men jag ska försöka bättra mig. Man blir liksom så inne i alla vackra bilder i bloggen att man inte får ändan ur och skriva en rad. :)
Ha en jätteskön vecka!
Kram// Linnéa

Linnéa sa...

Nej men jag glömde (vad var det jag sa ;) )... Skåpet har helt klart potential. Det är jättevackert och kommer att bli ännu vackrare i vitt.
Kram// Linnéa

Anonym sa...

Hej hej! är glad och tacksam att du tittade in hos mig.
Har läst din blogg, och hittade massor av saker, idéer, som jag gillar. Det är klart att din skåp
har potential. Speciellt när den målas i vit. Du skriver att "du har äran att jobba med inredning" Min mål i livet är också att jobba med inred.Vi får se!!
Stor tack får titten,kramar Dadda

Grodmamman sa...

Vilket underbart skåp! Skall bli kul att se det i vitt.
Kul att shoppa när det är så billigt! Kanske skulle ta en tur till Jysk?!?
Kram

K sa...

Stort grattjo till huset !!! Gillar ert hus, det är väldigt speciellt o har stooor potential. Ni kommer säkert fixa det toppenfint...Gud så kul att börja om från början i ett nytt hem meen åxå jobbigt ;D

Dina husvagnsbilder har verkligen inspirerat mej...längtar till tors då vi ska hämta vagnen ;D sen blir det värsta...att välja stil...hmmm

Kraaam/K

Vitt är vackert sa...

Vilka fynd!! Är det på Överby du hittat allt detta till dessa priser!? Måste åka in till Hemtex imorrn, och kolla om underläggen finns kvar. Ljusstakarna från Jysk har jag också, fast jag fick betala dubbelt så mycket som dig. Lönar sig att vänta tills rean ibland...

Just möbel-loppisar ssknar jag också här i området. De flesta är ju små-pryl-loppisar. Erikshjälpen i VBG har förstås en del möbler. Men de har blivit så dyra det sista... Annars finns det en auktionsgodsaffär i THN, ner vid Resecentrum, vet du vilken det är? De har mycket kul.

Du! Vilket skåp! Har VERKLIGEN potetial! Tycker det var läckert svart! Men vitt är förstås vackert. :)

Kram

Anonym sa...

Vilka fynd du gjort! det är verkligen kul med rea om man hittar riktigt fina saker själv har jag inte hittat nåt än. Vilket otroligt fint skåp ni har! Det blir nog säkert fint i vitt men personligen tycker jag det är underbart i svart.Är i en riktig svartvit period nu.Kram Katta

Rosa Hemmet sa...

hej hej tjejen! Vilka fynd du har gjort, till en billig peng dessutom! Skåpet var underbart och blir ju supersnyggt med lite vit färg, smart förvaring för småsaker! Jag har något åt dig inne på min blogg:) Ha en grejt day!

In my house sa...

Hej lilla du.... Vilken byrå,,, verkligen potential,,, super fin. Vilken tur du har.

- Såna ljusstakar ifrån jysk, vill ja mä ha! få la köra dit och spana lite idag då.
- Ooohhh, snart får ni nyklarna,,, kul va..
Det löste sig mä taket,,, andreas och min systers sambo jimmy kom hux flux med en stor kran el nåt, som dom snällt hade fått låna... Pappa han ä inte höjdrädd så han hade klättrat upp på en sekund (on han hade fått) det är jag som är rädd att nåt ska hända,,, då är det bättre med någon okänning :)

- Idag ska jag handla, imon blir de jobb om magen e bra & på lördag ska vi på bröllop... Fullt upp...

Ha de så bra kramar om j

Vitt är vackert sa...

Hej igen.

Jag var inne på Me and Alice blogg, länk finns i min blogglista. Dottern där hade ju nästan ett sånt inrede som ditt skåp har, vitmålat. Har du sett det? Jättefint! Där kan du ju få ett hum om hur fint ditt kommer bli vitmålat!
Snart 1 Juli! :)

Kram!

Anonym sa...

Vilka fina saker du har fyndat, gillar verkligen skåpet =)
Ha en bra dag!
Kram Rebecka

Anonym sa...

Å så mycket snyggt. Vilket fynd de där fattigmansljusstakarna...superfina! Kram