onsdag 24 september 2008

Något att drömma om :)

Jag snubblar över nya ideér på smyckesförvaring lite här och där. Allt efter det att Pysselprinsessan efterlyste olika sätt för just smyckesförvaring.

Här är ett urgulligt förslag från Martha Stewart:
Martha´s badrum:

En riktigt dröm!
Martha´s kök:
Vilka otroligt snygga färger:
Jag känner att det finns MASSOR av bra inspiration när man står inför uppgiften att göra iordning ett hus! Det rosa är väl inte ett alternativ ens en gång men det var ju bara såå härligt att se :)
Sov gott! Kram Annika

8 kommentarer:

Pysselprinsessan sa...

Så fint! Så skulle jag vilja ha i min klädkammare! Tack för tipset!
Kramar

Lotta sa...

Hej!
Underbara bilder du visar.
Där finns mycket drömma om.

Angående din fråga om kvilt,så tåls det absolut att tänkas på, men vill fundera en stund till, innan jag säger bu eller bä.

Ha en bra dag
Grannen

Fröken Fräken sa...

Ja, de var härliga färger i köket - en konst att få till sådana där gråaktiga färger så att det blir precis rätt!
Visst kan man ha Indiskas knoppar överallt. Annars har faktiskt IKEA en knopp i porslin som är lite enklare och kanske lite lättare för ögat. Det kan ju bli väl mycket krusidull ibland... Jag grämer mig oerhört över att jag aldrig köpte Indiskas tavellister, de som hade ett mönster, om du minns?

Ekebo sa...

Härlig inspirationsbilder. Gillar förvaringen av smycken lite opraktiskt kanske men väldigt söt! Kram Malin

Grodmamman sa...

Visst är det härligt att ha ett helt hus att planera för!=) Även om det innebär en hel del jobb också, men man gör det ju till sig själv!=)
Kram

Viola sa...

Underbara bilder med så mycket vackert, vad härligt, att få inreda hus, finns inget bättre, ha en bra kväll, kramis VIOLAN

Anonym sa...

Hej!så mysig och gulligt inspiration,gillar också M.S ,man kan alltid hitta inspiration hos henne Stor kram Dadda!!!
...Tack får dina frågor om skolan,och vad ska jag säga? det är både rolig (får det handlar bara om inredning)och jobbig för man ska läsa av ritningar och arbeta utöver dem,och det är inte så lätt.

Ullis/Leva på landet sa...

Så härliga bilder. du har mycket jobb att göra med skåpet, men det kommer säkert att bli så fint. Gillar din idé med grönt hus. Passar bra ihop med vitt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis