torsdag 4 september 2008

Loppis-shopping 2

Här kommer uppföljaren! Jag åkte förbi en loppis igår, innan jobbet. Sedan slank jag in på ÖB, bredvid, lite snabbt också. Och jag hann i tid till jobbet :)
En fransk lilja på en stång. Tänkte hänga en blomkruka i denna.

Denna kruka/vas fanns på ÖB och kostade 79.-. Vet inte vad den lämpar sig bäst för men fin var den :) Förslag emottages tacksamt!

Och en kruka med blå stjärnor på. Det blev även en bok om trädgårdsdekorationer. Jag sparar den till nästa år!Nej, nu tänkte jag ta en sväng till blomsteraffären för att fylla upp lite här hemma. Det är dåligt med växter i fönstren just nu. Men mina pelargoner har tagit ett nytt krafttag och blommar igen :) Så roligt och fint!

Kram Annika

6 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Vilka snygga fynd du gjort, gillar vasen starkt.. Jag vet vad du kan ha i den... Blommorna som du får av sambon varje vacka så klart?! :p Krukan var oxå supersnygg, den med stjärnorna... NAllen du gjorde lät ju gullig, du råkar inte ha kvar den så man får se designen? ;) Skönt att grunden utvändigt är klar, d har ni bara resten kvar! Ha en supertrevlig helg tjejen och såklart även mannen!

Viola sa...

Ja, då försöker vi en gång til, mina kommentar gillas inte idag, jag skrev att visst kan man göra fynd överallt om man har tur och det hade ju du. Vasen var så vacker och fick jag välja skulle jag fylla den med säsongens vackra gladiolus, en av mina favoriter, kram VIOLAN

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Hej och tack så väldigt för din kommentar! Vilken fin sida du har...tänk vad många fina bloggar som finns, som man missar, tyvärr!

Kul att ha hittat hit, fina loppisfynd du gjort och jättefint hus ni köpt!

Kram Linda

Gammalt & nytt sa...

Vilka fynd du har gjort!
Hm jag lär nog ta mig en tur till öb.
Kram /Irene

Gammalt & nytt sa...

Hej igen!
Jag Sprayar på fötterna med mattspray färg för saker inomhus.
Knoppbrädan fyndade jag i helgen på loppis för 5kr.

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Hej igen Annika! spännande att få se DIN vinst sen..den där gnuggisen kommer snart in till Anette med bloggen Lantlif, hennes butik..det är enda stället jag sett den på...så håll utkik där!

El fråga M, smultronstället..vet ej var hon fått sin ifrån...

Lycka till! Kram Linda