tisdag 16 september 2008

Utmanad igen! Sovrum och badrum.

Från Chokladblomma kom en ny utmaning! Så nu ska ni få lära känna mig ännu mer :)


5 saker i min frys: Vinbär, rabarber, krusbär, lax och vaniljglass
5 saker i min garderob: Silverglittrig klänning, balklänningen, svart skjorta med puffärm, kjolar och svart kavaj med puffärm. Ett urval :)
5 saker i min bil: Läppglans, mynt, cd-skivor, alltid något som ska till återvinningen och pennor.
5 saker i min handväska: Kvitton, nycklar, mobilen, plånboken och hårband!


Den här utmaningen vill jag skicka vidare till Gammalt o Nytt, Design i tid och rum. Hoppas att ni vill vara med!


Jag tänkte visa lite bilder från mitt sovrum.
Den här hängaren är från Indiska och kostade 169.-

Vi köpte garderober från IKEA. Stomme PAX och dörrar BIRKELAND. Jag har aldrig haft en helt ny garderob tidigare! Detta är ju lyx!!

Vita handtag blev det. Minns inte vad de heter...

Och så har jag hängt upp prismor i fönstret. Här hänger också en ljuslykta som vi ibland tänder på kvällen. Även persiennerna är från IKEA. Det fanns inga i det här rummet tidigare så det inhandlades också. I vitt såklart!

Just nu letar vi efter en ytterdörr till den lilla entrén. Den som sitter där nu är inte så bra eller tät. Och det är ju en viktig detalj... Men den måste vara billig och då är utbudet begränsat kan jag meddela. Och helst vill man ha den direkt.

Och sedan är det ju projekt "Badrum i källaren" som ska planeras. Kakel? Var ska grejerna vara? Rördragning? El? - Ja, ni förstår! Nu vill jag veta alla era erfarenheter från badrumsbygge och jag om ni vill så får ni gärna berätta vad man bör tänka på såhär när man fortfarande har chansen att ändra i planeringen. För sedan är det ju för sent...

Kram Annika

7 kommentarer:

chokladblomma sa...

Garderoberna är jättefina! och handtagen var pricken över i!
Ha en skön kväll!
Kram A

Grodmamman sa...

Ni har verkligen fått det jätte fint i sovrummet!
Vi gjorde om vårt badrum för 5 år sedan. Jag är jätte nöjd med våra vita väggar och mörkgråa golv. Man ser inte alla hårstrån som både jag och dottern tappar där!=) Om jag skulle göra det idag skulle jag däremot köpa en handfatsmöbel med lådor istället för dörrar som vi har nu. Jag skulle även tänka mig för när jag väljer duschdörrar. Själva utseendet är jag nöjd med då det gäller vår duschhörna, men den är inte speciellt lättstädad med en massa skrymslen och vrår. Bra belysning är även ett måste tycker jag och golvvärmen är underbar! Hör gärna av dig om det är något mer du undrar över!
Kram

In my house sa...

Det ser jättemysigt ut...
Godmorgon kram j

Huset på kullen sa...

Ja, jag ska nog försöka mig på att sy gardiner. Ska nog åka och kolla på tyg redan idag. Jag brukar inte vara specíellt god vän med symaskinen men jag ska ge den en chans till =)

Vad gäller badrum ska det bli kul att höra kommentarerna för vi ska också göra om vårat framöver.

Ha en bra dag!

Kram Linda

Gammalt & nytt sa...

Garderoberna är jättefina!
Ha en bra dag/Kram Irene

Viola sa...

Hejsan, vilka fina vita gardrober och rara prismor i fönstren, tips till badrum; golvvärme så skönt i badrum, gärna vita väggar för mig och komod har jag alltid satsat på, gärna i gammal stil.Sedan har jag köpt många skåp, hängare, och dylikt på Indiska i vackra vit utföranden. Om du tittar på högerspalten hos mig så har du några bilder från sista badrummet vi gjorde i ordning på landet, du får scrolla dig ner en bit, ha det gott, kramar VIOLAN

Vitt är vackert sa...

Ser ju jättetjusigt ut! Snygg garderob och tapeten är verkligen jättefin!

Ha det bra!

Kram Ellinor