onsdag 10 september 2008

Korgar och makadam!


Jag har målat lite till. Det var lika bra att passa på medans penslar och färg var framme efter det att jag målat byrån. Så dessa korgar fick en skvätt färg på sig också.

Nu blir de utmärkt förvaring på toaletten tänkte jag. Men jag ska nog sy något till insidan på dem först.

När jag kom hem från jobbet igår så stod mamma, pappa och sambon och skyfflade makadam ner mot husgrunden. Jag sprang in och bytte kläder och gick ut för att hjälpa till. Och medan jag stod där och skyfflade så började en efter en undra varför jag inte hämtade kameran... Jag skulle väl ha med detta på bloggen också...?!? Så jag fick gå in efter kameran och föreviga detta moment i dräneringen! Min blogg har verkligen engagerat min familj!

Ett par lastbilsflak till med makadam så ska detta vara i hamn! Till helgen kommer brorsan med grävmaskinen så gör vi klart ordentligt och kan lägga detta bakom oss!

Nu är det hög tid att plocka ihop och åka till jobbet! Kramar A

9 kommentarer:

Katta sa...

Vad snygga dina korgar blev i vitt och byrån i förra inlägget blev fin i grått.Kul att folk engagerar sig i din blogg,så där är mina barn med.Kram Katta

karofina sa...

åh vad skönt att ni börjar bli klara!
haha, min mamma sa likadant när de var här o hjälpte oss att renovera hallen "nu har du lite att blogga om". ja eller hur? ;)

snygg byrån blev, himla sillnad, hoppas inte de gamla ägrana kommer o gör anspråk på den nu då. haha! för de var väl den ni hittade i huset?

kram!

Huset på kullen sa...

Vilken skillnad det blev på byrån, tänk vad lite färg gör mycket. Visst är det kul att familjen engagerar sig i bloggen, det gör min också. =)

Hoppas det är ok att jag la till dig på min länklista!?

Kram Linda

In my house sa...

Hahaha,,, känner igen de, så att jag skrattade högt här nu.... Min familj och vänner är likadana!!! hehe,,, jaa numera är man inte en ensam individ utan bloggen hänger alltid med!!!! =)
- Dock så är jag kanske dum, för jag skriver exakt som jag talar och visar saker som ingen annan kanske gillar,,, men de ä ju liksom som en liten dagbok... Endel är väldigt anonyma, men visst de finns nog MÅNGA som "känner" en utan att säga att dom kollar! men ähhh, då få dom la glo,, eller????

Kramar j

chokladblomma sa...

Drygt jobb det där med dränering. Men så skönt när det är gjort! Det lär dröja läääänge innan ni behöver tänka på det igen.
Är också på gång att måla korgar vita! Fyndade ett helt litet gäng häromdagen på ÖB (!). Vi får väl se när det hinns med...
Kram A

Grodmamman sa...

Skönt att ni börjar närma er slutet när det gäller dräneringen. Fina korgarna blev!
Kram

Gammalt & nytt sa...

Vad fina dina korgar blev!
Kan tänka mig att det är skönt att grunden snart är klar.
Kram Irene

Rosa Hemmet sa...

Haha en hel familj är engagerad i ditt bloggande, det kallar jag dragningskraft! :) Vad duktiga ni är och vilka snälla föräldrar som hjälper er så mkt! Korgarna vart ju verkligen superfina vita! Ha dt bra:)

Indra sa...

Hej hej! Jag ramlade in på din blogg via en kompis sida, och här fanns verkligen jättemycket roligt att läsa och fina bilder. Men jag var bara tvungen att skriva en kommentar till det här inlägget. :) Min sambo höll på att skratta ihjäl sig när jag läste högt för honom. =)) Precis så är det här också..fotar jag inte hela tiden så tror familjen och vännerna att det är nåt fel på mig. *skratt* Och alla ska vara med och engagera sig i bloggen. :-) Men visst är det roligt!
Iaf, dina korgar blev verkligen jättefina! Tack för tipset! Det skulle passa jättebra i mitt badrum också.
Ha en fin dag! //Indra