söndag 10 augusti 2008

Kalas

Igår hade vi kalas här hemma i huset. Jag dukade upp i den nymålade matsalen och vi bjöd på kycklingsallad med bröd och dressing och tårta till efterrätt. Min sambo har fyllt år så det var hans familj som kom och hälsade på. Och eftersom jag också fyller år snart så fick jag och M presenter tillsammans!

Från M:s mamma och pappa:

Från M:s syster:Myggljus att sätta i gräsmattan.

Orkidé från M:s mormor:


Fjärilen kan man sätta i rabatten. Den var från M:s syster. Sedan fick vi lite bidrag till husbyggandet också och det är mer än hjärtligt välkommet! :) TACK! för alla fina presenter!

Och så vill jag tacka Er för underbara kommentarer här hos mig och för att ni tittar in! Jag blir jätteglad när jag får läsa det ni har skrivit!

Kramar Annika

6 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Underbar lilja (för det är det väl..)
Om en månad är det min tur man kanske ska ge ett litet tips till släkten...

karofina sa...

men åh vilka fina blomor!!! det var det värsta! vilken samling och orkideér är ju så fina o tacksamma! min bara växer och får nya skott o grenar trots jag inte ens vattnar den! ;)
grattis till er båda!

kramar!

Vit poesi sa...

Roligt med fina presenter!!
Ha en fin vecka
kramar M

In my house sa...

Grattis till din karl och till dig i förskott!!!

Blommor är alltid bra att få... Kram j

Rosa Hemmet sa...

Åh vilka fina presenter, jag älskar verkligen färgvalet på de härliga blommorna! :) Bidrag är alltid välkommet när man renoverar som ni gör! Ha det fint

Kallholmen sa...

Hej hopp
vilka härliga färger man blir ju riktigt pigg när man ser dom rosa blommorna och myggljusen.
Du frågade om färgen i min trapp det är antikvit jag är lite svag för varma färger även om jag tycker att det är jätte fint hos andra med kritans vitt.färgens nummer är 0502y i trappen är det en ojlebaserad snickerifärg beckers.
Kram Malin