måndag 25 augusti 2008

Hmmm...?

Hejsan!

Att dränera lämnar spår efter sig... :)

Något nytt har börjat blomma i vår trädgård! Jag trodde inte att det skulle bli mer nu men de tidigare ägarna har tydligen planerat väl!


Den enorma björnbärsbusken har fått flytta ner i trädgården, från husväggen. Jag hoppas verkligen att den ska klara sig - det vore synd om den dör... Läste i en tidning att björnbär var snäppet nyttigare än blåbär. Båda innehåller en massa antioxidanter! Bra, bra!
Ikväll har "Uppdrag: Presenning" haft sin gång. Vi har satt presenning över det vi grävt upp runt huset - för imorgon ska det regna här. Och vi vill ju bli klara snabbt med detta projekt och få muraren att göra putsningen av fasaden så snabbt som möjligt, så då är det bäst att täcka allt. Just nu ser det ut som att huset har fått en kjol! Ska visa bilder imorgon. Det var för mörkt att ta kort ikväll.
Hoppas muraren kan komma redan imorgon eftermiddag. *Hoppas, hoppas*

Och så har jag ju vunnit hos Smultronstället! Jag var först att kommentera hennes inlägg om 10 000 besökare och i och med det var jag en av dem som vann! Undrar vad jag har vunnit? *väntar med spänning*

Kram Annika

1 kommentar:

C De-sign sa...

Hej
Grattis till vinsten... och tack för lektionen om rören i gamla hus...Jag hade stopp för ett tag sedan, men grejade det, jag kör med varmt vatten..... så det var ju rätt tänkt! Spännande med "vallgraven" ! hoppas nu att murningen går bra! Jag har björnbär och de är goda och nyttiga så vi får hoppas att din buske tar sig! Kram fr C