tisdag 28 juli 2009

Vitt åter igen :)

Idag har Marcus lagt klinker i tvättstugan i källaren. Vi köpte vanliga vita klinker som är 20x20 cm. Just de här kommer från Hornbach i Göteborg och jag tror att priset var 99.-/kvm.

Sååå fräscht!!! Sååå fint!!!Och såå skönt att slippa detta tråkiga och smutsiga betonggolv! Här är det förvisso ordentligt rengjort och vi har strukit på primer men det är ändå inget roligt att se på...Det fina brädtaket fick en strykning med vit färg igår. Så härinne är det vitt på alla ytor. Men det gör gott då det är en källare och detta rum ligger i nordlig riktning av huset.
Så nöjd igen! Nu kan vi börja göra iordning ordentligt i tvättstugan. Alla planer och idéer finns redan. Men först ska vi foga golvet. Nej, först ska vi äta en god kvällsmat och sedan sova gott :)
Kram Annika

1 kommentar:

Grodmamman sa...

Vi har också vitt på väggar och tak i tvättstugan. När vi flyttade in så låg det redan ett ljusgrått spräckligt klinkers på golvet, så det fick vara kvar.
Det är så smidigt med klinkers, bara att spola av om det blir smutsigt och så fräscht! Betonggolv är inte snygga! Vi funderar på att lägga in klinkers i ett förråd vi har, bara för att betonggolvet är så fult!:) Och sedan blir det vita väggar istället för de ljusgula!
Tack för kommentaren hos mig! Blev så glad!:) Gillar din blogg bara för att du har lite olika stilar och inte bara kör det helvita!
Kram