söndag 5 juli 2009

Taket i tvättstugan

Hejsan!
Idag har det varit mulet här och temperaturen har gått ner. Inget regn har det kommit men det känns som att det "hänger i luften". Vi får hoppas att det dåliga vädret som skall komma inte stannar mer än en vecka för min semester börjar om en vecka...

Mycket har hänt i källaren. I tvättstugan har vi rivit ner skivorna i taket:Dragit ut småspik (flera hundra känns det som...) och kvistlackat 2 ggr:
Vi hade ett fint brädtak under skivorna så det ska vi måla vitt.
Igår var också morbror B här och hjälpte oss att koppla in el i badrummet. Belysningen är klar, vi har golvvärme och fläkt. Men det kommer i nästa inlägg tror jag :)
Kram Annika

3 kommentarer:

Design i tid och rum sa...

Hej!
ni kämpar och kämpar...men en dag kommer allting bli vackert och färdig..då kan ni vara stolta över ert arbete och tid ni har ägnat åt huset.
kramar Dadda

Grodmamman sa...

Visst är det kul när man hittar fina trätak under skivorna!?! Det har vi gjort här också.
Vi funderar just nu på hur taket i köket ser ut under det tak som nu sitter. Taket är nämligen sänkt mot de andra rummen. Har vi tur så är det originaltaket och har vi ännu mer tur så är det i bra skick. Då ska det också få bli vitt när vi gör vår köksrenovering!
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vi har precis likadant väder här. Det var ju perfekt att vara inne och göra sådant idag då. Vilket jobb men det kommer att bli snyggt när det blir klart.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis