onsdag 16 juli 2008

Vackra golvlampor.

Jag kikade runt lite idag och såg dessa fina golvlampor. Själv har jag alltid velat ha en sådan men de är ju såå dyra och hamnar därför på listan "Saker-jag-skulle-köpa-om-jag-vann-en-massa-pengar". Den här lampan kommer från Par Courrier och kostar 2650.- plus frakt, antar jag. Den är ju självklart finast och mest påkostad.Men så kom jag ihåg att det finns en budget-variant. Vi sålde den i elbutiken jag jobbade i för några år sedan. Men jag verkar inte kunna komma ihåg priset exakt. Men det var nog någonstans mellan 700-995.- Den kommer från Malmbergs, som egentligen säljer mest elmateriel. Fast de har även lite lampor och detta är nog guldkornet i den katalogen! Den heter Kabin. Man kan nog kolla på återförsäljarlistan för att se var man kan hitta deras produkter. Harald Nyborg har deras sortiment vet jag.
Det var lite "tips från coachen" :) Ha en bra dag! Kram Annika

13 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag gillar också de lamporna! Bra att det finns "budgetvarianter"!:) Fint sovrum ni håller på med. Ska bli kul att se när ni blir klara. Kul att du är tillbaka igen!
Kram

Rosa Hemmet sa...

hej tjejen! Så kul att ni fått internet nu, men frågan är hr mycket tid ni har att sitta vid datorn framöver? ;) Såå snyggt sovrummet blev o de svarta detaljerna passar såå bra till tapeten som du skrev! Åh vad kul det ska bli att följa era projekt. ha det fint

karofina sa...

åh vilket bra namn på bloggen!
vad fint sovrummet blev, riktigt mysigt :)

ska bli kul att följa er renovering här nu framöver, kanske kan man bli lite inspirerad till sin egen renovering här hemma. just nu är man ganska tom på ideér...

kram!

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Vilka snygga lampor du visar,skulle nog köpa budgetvarianten jag.
Kram Irene

Lina sa...

Hej!
Hoppas allt är bra med dig! De var ett tag sen sist nu! Fyndigt namn som du har på bloggen nu! Hur känns de att vara husägare?!

Jag har missat en hel del av dina senaste inlägg. Ska kika runt lite senare i veckan.Nu är vi och vänder efter några dagar i mina föräldrars stuga. I morn bär de av till Köpenhamn! Späckat schema är de minsta jag kan säga om vår semester i år! ;- )

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina

Galleri MochB sa...

Det är tur att det finns budgetvarianter också...:O) Så fint det blev i sovrummet. Ha en bra dag! Kram Mia

Södralycke sa...

Superfina lampor! vad fint det blev i sovrummet, en riktig förvandling :)

Ha det bra! Kram Johanna

Ellas Inspiration sa...

Jättefina lampor!!

Kram Karin

In my house sa...

Hej hej!!! Åååå, är du tillbaka,, vad kul.!!
- Sovrummet blev jättefint,,, tänk vad kul för alla hus, när de kommer nya människor som fixar de så fint.. Sån himla skillnad de blev, tapeten ser jätte mysig ut!!!
Känns allt bra,, de e kul va!
Och vilket passande namn på bloggen du kom på...

Jättekul att nätet är fixat ha de gottit kram j

Hem och Lycka sa...

Ah, det var ett jättebra tips. Älskar de lamporna och har gjort en budgetvariant i minimodell till arbetsrumsfönstret. Kommer snart på bild i bloggen. kram!

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Japp det var metall under kakfatet.
Alla tror på vita trappsteg så det blir nog så...ler
Kram/Irene

tinginneoute sa...

Hej
Gud va glad jag blev när jag kikade in här hos dig. Har nämligen efterlyst på min blogg just efter en sådan här lampa. Vill så gärna ha en.
Tusen tack!

Robeert Colee sa...

I read your blog on daily basis. This is really great and informative post. Thanks for sharing.
Golvlampor