onsdag 23 juli 2008

Välkomna in i vårt sovrum...

Det är äntligen klart! Alla lister på plats - efter mycket sågande, räknande, målande, svärande och mer mätande och räknande. Det var inte lätt att fixa hörnen på en hålkälslist (eller vad det nu heter). Har ni provat?


I hallen utanför såg det ut såhär hela dagen igår. Min sambo är verkligen hjälten i denna historien! Så som han har kämpat för att få iordning - och inget av detta har han gjort förut! Tack älskling!

Några av listerna på plats:


Det är ju inte bäddat ordentligt men det är så varmt så något överkast kommer inte på fråga nu!

Det fattas en grön "plast-boll-blomma-växt" i fönstret i en av krukorna. Det är mycket sol på dagen här så antagligen kommer allt dö - så det blir plast!

Vi fick in en liten läshörna också. Fåtöljen har jag fått av en gammal arbetskompis för längesedan. Det är en Dux och till hörde också en soffa. Den har brorsan nu. Fåtöljen är i jättefint skick men jag funderar på ett överdrag till den. Någon dag kanske...


Dessa väntar på en bra placering härinne. Tills dess står de i hörnet på golvet. Plast också, vilket alltid ser lika vackert ut! På nedervåningen har jag bara levande växter, där är det lättare att hålla reda på dem.

Vi är jättenöjda med resultatet! Så inatt sover vi gott. Men vi behöver garderober och klädförvaring. Dessutom kommer vår huvudgavel in här snart också.

Hoppas ni haft lika fint väder som vi. Härligt i vattnet var det :)

Kram Annika

9 kommentarer:

Tabergstösen sa...

Superduperjättefint! :-) Underbara skira gardiner och fåtöljen i hörnet är ju en fantastiskt fin läsplats. Tapeten är sådär lagom romantisk... ni gör helt rätt som är supernöjda! Åh vad ni måste njuta nu när ni har eget hus! (jag är bara liiite avundsjuk ;-))
Kram, Josefine

Hem och Lycka sa...

Vad snyggt sovrum du har! Fåtöljen gillar jag skarpt också, klassisk och snygg. kram!

Vitt är vackert sa...

Hej!

Å så ni grejar! Å så fint det blir!!! Verkligen jättemysigt sovrum!!! Nu sover ni väl riktigt gott?!
Är ni sådana som tar ett rum i taget, eller som vi, och duttar lite här och där?? Ingenting blir aldrig helt klart..
Huset har verkligen charm, det kommer bli jättefint!

Kram!

Grodmamman sa...

Det blev ju jätte bra! Och jag tyckte att fåtöljen var fin som den var. Den passar ju till tapeten.
Liknande lister har vi i vårt kökstak. Trodde ett tag att jag skulle få köra sambon till psyket när han skulle sätta dit nya!:) Här fick vår vän finsnickaren hjälpa till!
Kram

karofina sa...

oj va najs!! jag blev ju tok-kär i ditt lilla sidobord vid fåtöljen är på jakt efter nått liknande att ha bredvid min omklädda fåtölj. var har du hittat den??

ja listerna gör mycket, det ser ju lixom inte klart ut innan, men det tar en himla tiiiiiiiid!

kramar!

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Nu är det riktig mysigt, och speciellt när du piffar till det med mera saker..kommer det att vara ett rum från design tidningen..kram kram

country-dreams sa...

åh dom tapeterna är så fina, vi har dem i vårat kök..

Classic style in city sa...

skäms nu på mej...jag har inte besökt dej på ett tag..jag har totalt missat att du blivit med hus..eller sp har jag tappat minnet nånstans..hhihi..hursomhelst älskar tapeten !!!
kram i värmen

Design by E sa...

Hej Annika!!
Tack för din kommentar,jo jag är jätte nöjd me kronan har dock inte fått hem den än men ka visa er sen..wow va fint ni har fått de så kul se allt du fixar..
jobbet?tack som frågar..jag slutatde i juni..blev lurad att jag fick en inred tjänst som nu sen visa sig var enbart säljtjänst..har vari såledsen men tar nu nya tag jobbar på ett nytt ställe och pluggar på av bra farten ska nästa år öppna så smått mit eget vid sidan av jobbet.man får kämpa vidare..thats life..
Trevlig helg!!

kram E