söndag 20 juli 2008

Nu har jag semester!

Min semester har börjat! Äntligen - det känns att den behövdes så nu ska jag bara ägna mig åt en massa roligt!
Lite kan ni se här:
När jag kom hem efter jobbet igår eftermiddag var golvet klart. Nu har vi endast lister kvar och sedan kan vi flytta in i rummet. Vi kollade efter garderober idag på IKEA men vi hittade inget vi gillade. Fast det är svårt att veta innan man fått in sängarna och vet hur mycket yta man har att röra sig på.

På kvällen gick vi ut i trädgården och plockade en del av skörden på vinbärsbuskarna. Sambon var en hejare på att plocka och tyckte nog att det var ganska roligt.


Sedan gjorde jag vinbärsmuffins av lite av bären. Det var gott men jag skulle nog sockrat lite på bären innan jag lade i dem för det blev surt på vissa ställen... Men såå gott!

Under helgen har jag pyntat lite i fönstren också. Jag hittade denna glasburk nere i matkällaren och det var precis vad jag behövde till mina tändsticksaskar som jag köpt på Rusta. 10 askar för 10.-. Som hittat - och så fina de är!

Detta trådhjärta låg också i källaren och det måste man ju ta upp direkt! Det hamnade i den nya krukan med plättar-i-luften. Bredvid står min sambos första par skor som han hade när han var liten. Lite nötta och charmiga :)

Jag köpte en liten semester-present till mig själv innan jag gick hem från jobbet igår. Dessa två glas, från Sia, som jag använder som ljuslyktor. Antagligen kommer de att hamna i husvagnen till slut. Tillsammans med mitt röd-vit-blå tema därinne.

Imorgon bär det av till brädgår´n för att hitta lister till sovrummet. Kanske kan vi snickra iordning huvudgaveln till sängen också. Hoppas vi hittar något bra till rummet. Man vill ju ha annat än standardlister!

Har ni något bra garderobsförslag vore jag tacksam!

Kramar till Er alla! Annika

6 kommentarer:

Design by E sa...

va gott de såg ut mummms..hoppas att du får en toppen skön semester. måste va skönt att ha de nu så du kan fixa i ert hus. va fint de blev med nytt namn o layout på sidan.
Tack för din kommentar snällt!!
nej jag har inte varit i antikladan men måste ju få till ett besök där helt klart.

vi hörs!! kram kram E

C De-sign sa...

Hej
Mina vinbär hänger och längtar efter att bli plockade.....kanske idag....HÄRLIGT att du har semester! Roligt att greja med huset...jo du frågade om färgen på mitt hus...den är mörkt grön. Just den finns inte som standardfärg utan färgaffären blandar till den åt mig. Jag tycker mycket om den, och jag har vitt på fönsterfoder och andra snickerier. ( har bott i huset i 27 år nu.....) Huset är gammalt från 1920-talet och det har alltid varit grönt, men i ljusare nyanser. Det är svårt att välja färg.....lycka till! Kramar fr C

Grodmamman sa...

Vad fint sovrummet blir! Kul när ett rum är färdigt och du kan börja piffa lite!:)
När jag gjorde tavlorna så kollade jag på de bloggar jag skrev om. Sedan har jag själv bara skrivit alfabetet om och om igen i ett vanligt worddokument. Jag valde att ha med mina barns namn och då färglade jag de bokstäverna så att de bildade deras namn lodrätt. "Inredningsgalen" har gjort likadant med sin hunds namn.
Kram

Rosa Hemmet sa...

Vilka härliga mufins du har bakat! Surt e ju supergott! :) Tändsticksaskarna var hur söta som helst, måste nog köpa sånna! Ha det gött i vackerhuset

karofina sa...

vad lovande det ser ut!!

å ni har oxå plockat bär, maken fick oxå hålla på med det, jag har inte ro at stå där och plocka mig vansinnig ;)

ja tapet är beställd men det blev inte linné för den var alldeles för dyr, inga 300 där inte, utan det dubbla!! vi kunde inte med gott samvete lägga 600 per rulle även om jag sååååå gärna ville ha den, skit fin va den!

dina tändsticksaskar var ju så fina! när köpte du dem?? jag vill oxå ha! :)

kram på dig!

Gammalt & nytt sa...

Hoppas att din semester blir varm och solig.
Kram Irene