tisdag 15 juli 2008

Äntligen tillbaka!

Hej hej!

Idag fick jag en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem! Sambon satt i köket och höll på att installera internet på datorn!!! Och de hade ju sagt på Telia att det inte skulle kopplas in förrän den 21:e... Men det gör inget alls att de sa fel!

Så nu ska jag visa lite bilder från det som ska bli vårt nya sovrum. Vi tapetserade om i helgen men ännu väntar rummet på taklister, golvlister och ett nytt golv.

Före:


Efter:


Tapeten blev så fin ihop med svarta detaljer. Fönsterlampan kommer att bytas ut av något mer passande. Jag är ute efter en bra balans mellan det nya, det gamla, det ljusa och det mörka.

Det här är ett prov på ett av de golven vi kikat på. Den är lite åt det grå hållet och det kommer passa bra tror vi. Våra sängar är grå runt om madrasserna dessutom.


Vår vita huvudgavel kommer att vara kvar men den kommer att modifieras något. Den ska få ett inbyggt fack med belysning och brädorna ska skruvas så inget mellanrum finns. Och så ska den fräschas upp med lite ny vit färg, tänkte jag. Men jag vet inte hur det blir med garderobslösningar. Som det ser ut nu så har vi inte en enda garderob i hela huset! Men det är ju angenäma problem :)

Jag vill bara passa på att tacka er för tålamodet och tack för att ni kikat in och tack för alla fina ord! Nu är jag "back in the game" och det känns roligt!

Kram Annika

6 kommentarer:

Design by E sa...

wow wow vilket jobb!!! hua va bra de blev, så mysigt!!!
Tack för ditt inlägg blir så glad.

kram E

Gammalt & nytt sa...

Vad fint det blir,ska bli kul att få följa ert jobb med huset.
Kram och lycka till/Irene

Pysselprinsessan sa...

Välkommen tillbaka! Sovrummet blev ju superfint! :)
Kramar

DESIGN I TID OCH RUM sa...

hej! vad glad jag blev när jag tittade in och läste din blog, att nu är du inne i ditt fina hus.
Så fint kommer det att bli, jag ser frammot fortsättning..
kramar Dadda

Vitt är vackert sa...

Va fint det blir hörru!!!
Visst är det härligt att få komma in och ha börjat greja väl?

Ramarna är faktiskt inte loppisfynd denna gång.:) Ikea, Hemtex och den guldiga kommer från mormor. Tyckte det var synd att de bara låg...

Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Oj så fint!! Vilken skillnad det blev efter renoveringen. Måste kännas fint!

Hälsningar Jenny