fredag 25 juli 2008

Vilka fina dagar!

Halloj!


Jag kan inte förstå hur fint vädret är just nu! Och att det har hållt i så här många dagar... Precis när vår semester började kom solen och värmen - det kallar jag TUR!

Det är hur varmt som helst i sovrummet - ca 30 grader konstant. Men om jag känner M rätt så hade han kunnat sova ute i hängmattan han precis satt upp.

Idag släpades M med på en gårdsloppis. Det var inget för honom konstaterade han och gick och satte sig i skuggan när vi kommit fram. Men jag fyndade minsann! Denna lampfot (skärm hörde till men den luktade inte gott så den hamnade i garaget...) bland annat. Den är av glas med guld på insidan liksom fattigmanssilver. Tänkte mig en modern cylinderformad skärm till i svart kanske... Jotex har en del i den stilen i höstkatalogen. Eller så blir det något annat :)
En tavla med fint båtmotiv. Jag skaffar nog en vit ram till istället. Dessa två ljusstakar var för fina för att lämna kvar också.
En byst åkte med. Söt liten gosse! Två krokar att hänga saker på - var vet jag som vanligt inte men ett helt hus ska ju inredas så jag antar att det kommer dyka upp ett läge :)
M har istället shoppat på Clas Ohlson i grannstaden. Han köpte en klockradio till oss var. Den visar datum, temperatur, tid och har väckning. En del liknande modeller har ingen väckning. De här kostade i alla fall 129.-/st så det var bara att slå till! Så får de hålla så länge de håller! De passade perfekt in i sovrummet!
Imorgon tar vi nog en tur med husvagnen. Det härliga med husvagn är att man inte riktigt vet var man hamnar och att alla möjligheter finns. Jag hoppas på mer inspiration till hus och trädgård - en vilopaus, bad, sol, lite shopping, utflykter och god mat.

Så jag vet inte riktigt när jag är tillbaka. Men då har jag säkert mycket roligt att berätta!

Soliga hälsningar och kramar till Er! Annika

6 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Oj så mkt fint ni har fyndat :) Lampfoten var ju bara sååå snygg. Radiona var snygga, de ser mycket dyrare ut oxå! Hoppas ni får en hääärlig semester i finvädret, själv e det jobb hela helgen!

Crazy and Daisy sa...

Hej!! Vilka snygga grejor, speciellt krokarna.

Önskar dig en trevlig husvagnstripp!!
Kram/ Marie-L

a home far away sa...

Vilken tur att sommaren kom precis lagom för er del:-)-
Härliga sommarbilder du visar ser skönt ut med hängmatta!

Kram från Singapore

C De-sign sa...

Vad du har fyndat....och du har ju verkligen tur med semestervädret! NJUT nu!!!! Önskar dig en härlig dag! Kram fr C

karofina sa...

vad mycket fint du kom över!! gillade dina ljusstakar!
gillade klockradion, aksnek ska gå o fynda en sån då. maken har en ful sak som är tok-spacead, passar inte alls i i vårt sovrum!

hoppas vädret håller i sig för det är härligt!!

kram på dig!

deisgn i tid och rum sa...

..Hej gillar ljusstakar ,riktig bra fynd. kram Dadda