tisdag 1 juni 2010

Speglar i träden

Hej!

Att "utreda" är precis lika roligt som att inreda, har jag märkt. Mina ögon söker efter trädgårdsinspiration, växthusinspiration, pergolaritningar, bänkar runt träd, utemöbler, växter och blommor. Och jag hittar en hel del här på nätet och jag har mycket i huvudet nu som jag vill förverkliga.


Jag hittade dessa trädspeglar i växthuset, tror att jag köpt dem på Rusta för länge sedan. Och innan jag hade hunnit tänka klart tanken hade jag hängt upp dem i körsbärsträdet:

De snurrade ordentligt när sommarbrisarna drog över gräsmattan:

De var inte helt lätt att fota dessa - men de glittrar som discokulor gör på dansgolven :)

Nu ska jag snart gå och "knoppa", som Marcus säger. Frågan är om jag kan sova nu när jag har så mycket inspiration till trädgården...

Kram Annika

3 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Hej på dig,
Men vad fint! Det vill jag också ha!!
Kram på dig
Susanne

::fina:: sa...

Så häftigt! Gillar utrycket "utreda" också, sådana där motsats ord som inte alls betyder vad man tror fascinerar mig. Men nu handlade ju det här om er trädgård och inte om ord ;-) Förstår att du är inspirerad - det skulle jag också vara i dina skor! Själv har jag röjt på kökshyllorna i kväll. Nu känner jag mig duktig!
~Josefine

Fröken Fräken sa...

Ja, och bara en sådan sak som att man slipper att dammsuga utomhus, det är en klar fördel!!

Flytta till en mer lantlig miljö kan vara en toppenidé för att komma undan störande grannar.. förutom att man här kan räkna med att varenda familj som bor på landet har minst två skotrar som används typ dygnet runt hela vintern... ;-D Är det inte det ena..