måndag 31 maj 2010

Min hemmafru-dag!

Todiloo!

Idag har jag varit hemmafru. Och vilken perfekt dag att vara ledig på! Solen skiner och det är riktigt sommarvarmt. Så jag tog nya bilen till handelsträdgården och fick jättebra hjälp att hitta blommor till mina tomma krukor.

Äntligen har jag vackra dahlior i en underbar rosa färg! Och krukan har aldrig varit finare ;) den fick verkligen ett lyft med dessa skönheterEn murgröna och en vit liten blomma (är det uppenbart att jag har glömt namnet på den?) som ska fungera som utfyllnad när den växt till sig. Jag lade också till några vitmålade stenar som dekoration.Här hade jag ju först planterat ljusrosa pelargoner. Men jag satte ut dem för tidigt och de frös. De är inte uträknade men de har aldrig riktigt kommit tillbaka efter det. Så nu fick jag tips om "Lyckliga Lotta" till lägen som inte får så mycket sol.Rosa och vita:

Jag fick en liten vit planta över. Den hamnade här och gjorde tujan lite mer somrig.

Dessutom luktar den honung. *Mmmm*

Jag har varit utomhus hela dagen och jag har till och med lyckats få lite färg i ansiktet. Fräknar också :) Det är såå skönt att sitta med näsan i solen och bara känna värmen. Det får mig att slappna av massor!

Imorgon blir det lång dag på jobbet så jag har verkligen passat på att njuta. Men vad jag har hört så kommer värmen att vara kvar ganska många dagar.

Kram Annika

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Kul när man får en sådan kanondag när man är ledig! Fint du gjort det med alla blommor också.
Kram

Timmerhuset sa...

Hittade hit av en slump, fin blogg du har! Hit kommer jag komma tillbaka! Ha det gott. // Karin ♥

corrina sa...

Du menar inte att sommaren kommer nu, missar alltid vädret på tv å sedan stämmer den aldrig här.Vad härligt att vara ledig en sån här vacker dag. Kram