måndag 14 juni 2010

Årets första husvagnstripp!

Hej igen!


Vi har varit ute på lite helgsemester i vackra Falkenberg. Dock hade vi inte vädret på vår sida men med gott sällskap blir det trevligt ändå ;)
Tyvärr hann vi inte riktigt in till centrum i tid, på lördagen, för att kika i alla butikerna. Det blev bara några få. Så istället tog vi en sväng in till Ullared på vägen hem igår :)Numera är det öppet på söndagar också.
Det regnade en del - nummerskyltarna på campingen var dränkta i vattenpölarna:Och det blåste, och blåste och blåste...

Hur ska badvakten hinna ner i tid?

Men Falkenberg var jättemysigt så vi får nog åka tillbaka senare i sommar. På Ullared gjordes det lite inköp - dock mest kläder men lite annat också. Visar i nästa inlägg!

Kram Annika

5 kommentarer:

Unknown sa...

Synd att det va sånt tråkigt väder, men det kan vara skönt att komma bort för ett tag. Oj oj vilken hög stege det var där! Ha det gott. Kram Lenita

::fina:: sa...

Vilka sköna foton du tagit! Synd att det var så tråkigt väder, även om där var mysigt blir man ju alltid lite gladare om man får lite sol. Här skiner den idag och då känns liksom livet lite lättare. Ska bli kul att se vad du köpte i Ullared!

Skomakartummen sa...

Visst är det tråkigt väder, sommaren kom och gick känns det som. Härligt med husvagn, kram sari

Fröken Fräken sa...

Ah! Den som hade närmare till Ullared!... Och husvagnstripp, nu blev jag ju sugen. Jag är ju van att resa runt i husvagn hela somrarna, så den här tiden på året börjar reslusten väckas till liv..

Lina sa...

Hej!
Ja, vart har sommaren tagit vägen? Idag har de varit ok här och i kväll var de riktigt skönt här på gräsmattan!

Härligt att komma i väg med vagnen! Vi hade premiär med båten förr förra helgen!

Du, jag var också på GEKÅs i söndags! Hängde på låset vid 8 redan! =) De blev ett par välfyllda gula påsar att ta med hem!

Må så gott, kram, Lina