onsdag 7 april 2010

Smyckesförvaring

Hej!
Här har det blivit två nya inköp idag. Fast det jag egentligen skulle köpa idag var blomsterlådor till köksfönstret med något fint att plantera där i... det får bli imorgon istället :)


Inköp nr 1:
Inköp nr 2 var en sådan här "låda" som var tänkt att ha dessa dekorationssaker i. Men de har jag valt bort. Istället lade jag lådan i byrålådan i sovrummet. Där har jag mina örhängen och armband nu.

Igår tog jag nämligen tag i en förvaringslåda jag haft stående sedan vi flyttade till huset. I den låg mina hårtänger, hårsaker och en del smycken. Jag bestämde mig för att göra iordning två lådor i svarta byrån, i sovrummet, till detta. Så jag blev väldigt glad när jag hittade dessa fina saker på Jysk idag.

Tänk att man inte "flyttat in" i huset än utan har ouppackade lådor kvar...

Kram Annika

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Mmmm Jysk? Så fina...Bra att ha lite ordning bland sina saker, aldrig fel. Grythyttan skulle jag vilja ha till landet på en lite veranda, jättefina..

Kramkram Anne

Grodmamman sa...

Fina lådor du fixat till! Alltid skönt att ha ordning även på småsakerna!:)
Här hade vi ouppackade lådor i över ett år och mycket av det åkte direkt till tippen och Second Hand. Jag ansåg att om vi inte tittat på dem på så länge, så skulle vi nog inte behöva dem senare heller.
Kram

nea i det gula huset sa...

Hej hej!
Praktisk förvaring är underskattad!
Du har ju verkligen hittat en bra sak som kan hålla isär dom små trassliga smyckena.
Jag är vekligen en slarver..har en organiserad röra!

Ha en fin dag!
Kram Nea

Grodmamman sa...

Titta in hos mig, du har fått en sak!:)
Kram

Saramedflera sa...

Hejsan

Vilken fin o härlig blogg du har :-)
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina saker du har köpt. Skönt med lite ordning.

Kram Ullis

Skimrande kristaller sa...

Fina lådor du har köpt! Så bra att det finns såna som man kan ha lite små plock i, blir mer ordning på så vis. Ha en trevlig helg! Kram Lenita

Huset på kullen sa...

Vilka fina lådor och praktiskt till smycken. Skulle också behöva få ordning på mina smycken som ligger spridda lite varstans.

Ha en skön helg! Kram Linda