fredag 5 mars 2010

Elfa

Hej!
Nu har vi beställt hyllor från Elfa. Vi valde vita till våra vita väggar så att de smälter in bra. Men de erbjuder också sortimentet i aluminium. Och nu, banne mej, ska det bli ordning och reda. Var sak på sin plats. Släng allt som inte används och som bara ligger och skräpar!Jag tänkte använda mig av denna dörr-lösning dessutom. Tänk så bra för småprylar!Oslagbart i klädkammare dessutom. Här ser ni det traditionella vita: Det nya på Elfa just nu är den s.k bärlisten. En list man fäster högst upp och på den hänger man väggskenor. På så sätt man kan lätt stuva om och flytta eller byta ut när behoven ändras. Dessutom blir det betydligt mindre att skruva. Vääääldigt skönt då vi också måste plugga först. Sedan är det tegel i väggen och rött tegeldamm är det värsta som finns!!!!
Man märker verkligen skillnad på kvalitén på Elfas sortiment och på Ikeas serier tex. Har dessutom kikat på Cheapy och deras system men ska man ändå investera så är det ju viktigt att man blir nöjd. Att det sitter uppe och håller för det som det ska användas till. Så man kan gå vidare med annat utan att behöva gå tillbaka och fixa om.
Japp, det var lite fredagsmys sponsrat av Elfa! :)
Ha en skön helg allihopa!
Kram Annika

8 kommentarer:

Ekebo sa...

Vem önskar sig inte ett sådant system i garderoben. Var sak på sin plats! Kommer att bli jättebra antar jag. Ha en bra helg Kram malin!

Unknown sa...

Visst är det skönt med lite ordning och reda. Det värsta som finns är ju när man inte riktigt har en överblick av vad som finns i garderoben, men det problemet lär du inte ha längre.
Ha en härlig helg.
Camilla

Livet på Marbogården sa...

Elfa system är kanon och går ju bra lite över allt. Skönt att få lite ordning också:) Trevlig helg!

Grodmamman sa...

Härligt att få sådan ordning! Vi har pratat om att göra iordning vår klädkammare i flera år och då köpa detta system, men konstigt nog kommer det alltid något annat projekt emellan!:) Kan ju bero på att maken inte tycker att det är lika viktigt som jag.
Kram

C De-sign sa...

Så härligt med praktisk förvaring!!!! Gillar den som satt på dörren....tål att tänka på... Ja, du ser att du har lika mycket sbnö som jag har här.... har i mitt långa liv aldrig upplevet en sådan vinter.... har en liten utlottning inne hos mig välkommen att deltaga! Kram fr C

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt att få ordning och reda. elfa har verkligen bra saker.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

A home far away sa...

Det kommer att bli toppenfint, och ordning o reda är min melodi:)

Kram Gunilla i Singapore

Lina sa...

Hej!
Här kommer de att bli ordning på torpet! =) Skönt när man får rensa och röja! Gillade den smarta dörrförvaringen!!!! Den skull man ju behöva på en och annan dörr här hemma!

Må så gott & ha en fortsatt bra vceka! Kram, Lina