tisdag 9 mars 2010

Murgröna på båge

Hej hej!
Det här är två krukor som funnits i min ägo i ganska många år nu. Hittills har jag inte kommit på vilken sorts blomma eller växt som passar bäst i den, men nu känner jag mig nöjd för första gången.

Jag hoppas att det snart blir lite mer murgröna på bågarna. De ser lite fattiga ut... Men det blev väldigt fint i tvättstugan i alla fall! Och äntligen kan jag använda de här krukorna.
Kram Annika

4 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Jättefina krukor. Hoppas du är bättre på murgrönor än jag =)

Vi har först betsat skivorna med svart bets och efter det har vi hårdvaxat. Hårdvaxet gör att dom är väldigt tåliga mot vatten och fukt så man ska inte behöva göra något mer. Men det går att vaxa igen om det skulle hända något. Hårdvaxa är lika lätt som att olja.

Kram Linda

Grodmamman sa...

Jag är en baddare på att ta död på murgrönor, men jag tycker att de är så fina. Här blir det porslinsblommor på båge istället, de överlever hos mig!:)
Kram

Livet på Marbogården sa...

Ser ju ut att bli riktigt fint där, och krukorna var jättefina! Kram.

Fröken Fräken sa...

Jättesnygga och annorlunda krukor! Men jag håller med, det är inte alltid lätt att hitta rätt växter till rätt krukor... idag råkade jag köpa på mig lite fler krukor i en blomaffär som hade flyttrea.. Inte för att jag behövde fler krukor.. ;-D