söndag 28 december 2008

Mellandagserbjudanden i butiken!

Ja, nu är det ju mellandagarna och erbjudanden från alla butiker. Vi hör till den skaran som startar rean efter nyårsdagen och då har vi rea på utställningsmöbler i butiken.
Vi har just nu mellandagserbjudanden, som vi skickat ut en flyer på, till en början med. Så jag har - som exponeringsansvarig - bjudit kunderna till bords med denna dukning:

Löparna (3 st) och servetterna som ligger på bordet kommer från Kosta Linneväfveri och håller hög kvalité och tillåter t.o.m rödvinsspill utan problem då de har en teflonbehandling på sig. Bara att torka av!

Jag gillar verkligen kronorna som används som ljuslyktor åt stora blockljus. Från Affari. Dessutom hör servettringarna till mina favoriter också. Från Sia.

Matgruppen är från Svenska Hem´s sortiment och heter Balder. Just nu säljs bord+6 stolar för 5.995.- Allt i oljad ek.

Idag har jag jobbat men inte sålt några av dessa bord idag... Det är onekligen lugnare i butiken såhär i lågkonjunkturen och det är inte på samma sätt i år. De som har pengar köper möbler men inte många gör spontana soffköp längre. Och jag fick höra från en kille som jobbar på återvinningen i kommunen att folk inte ens slänger saker längre i dessa kristider... Han hade fått mindre att göra på arbetet nu. Konstigt... Det går alltså en lågkonjunktur över sopsorteringen också...

Tur att det är så med kreativiteten att den ökar när pengarna tryter!

Kram Annika

9 kommentarer:

Viola sa...

HALLÅ, DEN EKONOMISAK KRISEN KOMMER NOG MÅNGA RÅKA UT FÖR, MIN ÄLDSTA HAR JUST FÖRLORAT SITT JOBB, HAN JOBBAR INOM BILSEKTORN, MEN SOM TUR ÄR HAR HAN EN LÄRAREXAMEN I BAKFICKAN SÅ DET LÖSER SIG NOG, LYKTORNA VAR FÖR FINA , MÅSTE NOG TA EN SVÄNG TILL MIO NÄR JAG KOMMER HEM, BESÖKER HELLRE DEN BUTIKEN ÄN STORA VARUHUSET, HA EN SKÖN KVÄLL OCH VECKA, KRAMIS

chokladblomma sa...

Fin skyltning du gjort!
Ja, jag hörde att i lågkonjuntur är det enda som går bra det är apoteket... Usch, jag hoppas att det vänder snart.
Ha det gott!
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Jag tycker at du gjort jättefint. Ja många håller nog lite extra i sina pengar just nu.

Ha det så bra!
Kram Ullis

Lina sa...

Hej!
God fortsättnig!
Va kul och spännade de låter att vara "exponeringsansvarig"!!! Dukningen var jätte fin!

Ja, i dessa tider håller man ju lite extra i pengarna. Ingen är ju riktigt säker...lite läskigt. Men de vänder förr eller senare!

Må så gott & Gott Nytt År!
Kram, Lina

Smultronstället sa...

Heej, så fint du dukat, kul.
Så du jobbar på Mio...de har mycket fint, men här e de så tråkig och otrevlig personal att jag åker aldrig dit..de behandlar kunder som luft "ser" aldrig någon eller säger hej, trist.

Du har gjort jättefina julkort :-)
det är så kul att få och ge handgjorda sådana tycker jag.

Gott Nytt år :-)

Kram M

Grodmamman sa...

Vad fin skyltning du gjort! Vi har tänkt att köpa en liknande grupp till vårt vardagsrum, men som sagt nu håller man lite extra i pengarna. Känner ändå att både jag och sambon har ganska säkra jobb, men leva på marginalerna är ju inget kul.
Kram

Betongänglar sa...

Vilken fin skyltning - Ja, det kan nog bli tufft framöver om fler blir utan jobb.
Vi får börja återanvända och inte slänga så mycket...
Visst går tiden fort, ju äldre man blir desto fortare går det..
Kram och God fortsättning/Annelie

Ett skönare liv sa...

mm de märks i vår butik också.. men super fina saker du visar i alla fall :)
kram nadja !

Katta sa...

Vad fint du gjort på ditt jobb. Och vilket roligt jobb du har. Hoppas du haft en bra jul och får en bra fortsättning och ett gottnytt år, kram Katta