söndag 7 december 2008

Kökshyllan

I helgen har hyllan i köket blivit klar och jag har ställt min lilla samling av fina burkar på den. Och jag inser genast att det kanske skulle behövas en till... Och så skulle det ju bli ganska fint med en till ovanpå när platsen finns.

För viktiga papper och kvitton man vill spara, finns ett tidningsfack också på hyllan.

Av dessa tre glasburkar fick jag först en av min vän T. Men hon hade två till hemma och eftersom hennes sambo aldrig satte upp en hylla till dem så fick jag köpa dem billigt!
Vi har olika sorters flingor i de största och pepparkakor i den minsta. Fast nu är de nästan tomma...eller helt tomma... :)
Dessa två muggar med härliga röda mönster, olika för varje mugg, fick jag när jag började prenumerera på Sköna Hem. Jag fick egentligen två till men de är det glögg i just nu :) De är perfekta till glögg då vi tycker att de vanliga glöggmuggarna är för små...

Idag har vi varit på kalas hemma hos min mamma och pappa. De har fyllt år, mamma fyllde jämt, så det blev fest med hela släkten! Trevligt!

När vi kom hem och tände lamporna inomhus lös de bara med halv styrka! Oops! Vi letade efter proppen som hade gått men allt såg okej ut. Till slut ringde vi elleverantören och de berättade att något var fel i vårt område. Tur! Vi vill ju inte åka på en massa kostnader nu när vi redan grejar med dyra renoveringar.

Så jag riskerar inte att bli utan bloggande!

Hoppas att 2:a advent har varit mysigt för Er också! Kram Annika

7 kommentarer:

Viola sa...

Nattugglan VIOLA vaken förstås och tar en liten titt innan det är sängdags, din hylla blev ju så fin med alla rara burkar, vad härligt med ett släktkalas, här har vi oxå firat äldsta sonen i fredags och snart är det min tur, så i vår familj träffas släkten verkligen i december, ha det bra i veckan som kommer, kram

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, det är så jättefint:)
Burkarna är så fina att ha så.
Kram Lallis

Grodmamman sa...

Fint med en öppen hylla sådär med fina burkar på. Det vill jag också ha i mitt kök den dagen vi renoverar det. Blir antagligen ett tråkigt förråd/carport istället för kök i vår. As tråkigt, men nödvändigt.
Kram

Lina sa...

Hej!
Din hylla blev jätte fin! Drömmer om ett nytt och större kök. Såna här hyllor står på ösnkekistan, + rytigt golv i grått och vitt. Sen vill jag ha en matplats med en gamal kökssoffa...Mmmmm drömma går ju! :- )

Ja, ta med din kompis till Gunnebo till våren eller sommaren! De är vackert året om, men när de är grönt och allt blommar är de xtra fint! Vi bor på promenad avstånd, så vi är där ganska ofta.

Tur att de var ett elfel i kvarteret och inte bara hos er...

Må så gott!
Kram, Lina

Ekebo sa...

Mycket fina burkar du har. Ha det gott1 Kram Malin

Katta sa...

Fint med en burkhylla så där. de glasburkarna är ju jåttefina. Såna skönahem-muggar har jag med men svartvita dina röda är finare. Ha en bra vecka, kram Katta

Ullis/Leva på landet sa...

Hyllan blev jättefin. Hur länge man håller ren en lång bänk i köket. Max över helgen skulle jag säga. Vår blir full så fort det blir måndag och man inte hinner plocka hela tiden.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis