fredag 26 december 2008

Julkort!

Precis som Musse Pigg, Kalle Anka och alla de andra har jag också skickat julkort i år :)
Jag gjorde en enkel svart variant i år som skickades ut till släkten. En del kallade korten "orginella" och en del tyckte att de var jättefina. Jag tyckte att de blev väldigt bra i år - trots att de gjordes i farten!

Lite silverpenna användes på korten för att få det lite glittrigt. Helst hade jag velat ha glitterlim i silver men det prioriterades bort... I så fall hade korten blivit mer som bokmärken.Svarta sidenband knöt jag runt varje kort innan det stoppades i sina kuvert.
Vi hade en bra jul - dock påminde vädret mer om midsommar, men men... Maten var god och julklapparna väldigt uppskattade :) Nu kan vi renovera på på egen hand bäst vi vill för vi är numer utrustade med både det ena och det andra :) Marcus köpte snickarbyxor till mig! Det har jag önskar mig länge nu :)
Idag har jag det lugnt och skönt. Marcus är iväg och tittar på bandy med killkompisarna. De ska vara borta hela dagen och hela kvällen. Jag har städat och tvättar oss till botten av tvättkorgen. Och jag har obegränsat med tid för att titta runt på alla härliga bloggar!
Kram Annika

10 kommentarer:

Elisa Day sa...

vilka härliga julkort! Tack för besöket. God fortsättning till dig med! Kram

Viola sa...

Hej Annika, ni verkar ha haft en mysig jul och vilka underbara kort du gjorde till jul! Här har vi lämnat storstan för att bege oss till lugnet på landet. SItter nu i mörkret i tystnaden med tända ljus och ett gott glas vin. Detta är balsam för själen, ska gå i ide till nyår då det bär iväg hem igen.Önskar er alla en god fortsättning, kram VIOLAN

Grodmamman sa...

Vilka fina julkort du har gjort!
Här har sonen tillbringat dagen på isstadion medans vi andra har tagit det väldigt lugnt. Har också grejat lite i tvättstugan och nu ikväll har vi varit hos min kusin A och firat lite jul med min pappas syskon med familjer.
Kram

Romantiska Hem sa...

Tjusiga julkort!! Ni verkar ha haft det riktigt gott! Spännande att få se era kommande renoveringar!1 Kram Petra

A home far away sa...

Vilka fina julkort du har skickat!

Hoppas att ni haft en underbar julhelg.

Kram Gunilla i Singapore

Vit poesi sa...

Jättefint svart kort!
kramar Malin

In my house sa...

Låter som Julen ha vatt bra hos er oxå..... Nu väntas Nyår,,, sen kan man koppla av på nåt sätt och den "vanliga" tiden kommer...

God fortsättning på Jule veckan...

Kraaam

Ullis/Leva på landet sa...

Jag tycker ju då att dina julkort var så fina. Ett sådant hade jag gärna velat ha. Vilken otur att ni inte fick någon snö. Hade gärna skickat lite till er av vår. Så skönt att julen varit bra.

Ha en riktigt god fortsättning!
Kram Ullis

Ekebo sa...

Härliga julkort! Hoppas du haft en skön helg många kramar malin!

Vitt är vackert sa...

Å vilka fina julkort du gjort!! Hoppas ni hade en riktigt mysig jul.
Ska bli så spännande och följa era renoveringar!

Go fortsättning!

Kram.