torsdag 17 april 2008

With a smile!

Hej igen!
Igår shoppades det lite på väg till jobbet :) Jag var ute i god tid så jag stannade till på Jysk. Behövde ett lakan till husvagnen men jag köpte även dessa tre fina plåtburkar! De kommer att passa bra i köket.


Jag tänkte att jag skulle försöka hitta ett tyg med något härligt 50-talsmönster i ljusa pastellfärger till köket. Kan ju inte så mycket om vad som hör till 50-talet så först får det bli lite research. Jag tar tacksamt emot förslag! Men vad jag förstått så kom de starkare färgerna på 60-talet. Eller?
Sedan måste jag se mig om efter en ny kamera för vår har gått med i den stora vårdstrejken! Bilderna blir bara mörka eller svarta...
Hoppas solen skiner på Er idag!
Kramar A

5 kommentarer:

faster atta sa...

Vilka underbara burkar du hittat! Ibland kan man verkligen fynda på Jysk...

Design by E sa...

så söta burkar!!jag var på jysk i dag o just de märket "whit a smile"hade dom ju massa fina saker bla såg jag så fina lycktor 2pack grå 449kr en väldigt stor o en mindre,,ville ha,,men blev inte i dag..du fråga vart burkarna med silver lock var ifrån men tyvärr vet jag inte jag tog den bilden från nån sida på nätet för längesen,,men kommer jag på det ska jag säga till!!kram E

Gammalt & nytt sa...

Vilka burkar du hittat, skulle också behöva lite nya burkar,få se om det blir en tur till jysk.
Kram Irene

Minikex-living sa...

Hej
Man blir tokförvånad att de har såna söta saker på Jysk. jag brukar fynda på Rusta också, de kan också ha jättefina saker.
Första gången jag är här, mitt i natten, hi, hi
kraaaam Malin

sextiofemman sa...

Supersöta burkar du hittade på Jysk.Ibland lönar det sig att kika in där...
Och sååå söta hissgardiner du visade på förra inlägget.
Kikar gärna in till dig fler gånger.
Ha en bra o solig helg!

Kram Bibbi