tisdag 29 april 2008

Nu har jag också blivit utmanad!

Rosa hemmet har utmanat mig att visa mitt senaste, mitt bästa och mitt sämsta inköp. Tack för inbjudan! Nu har jag funderat lite och kommit fram till dessa saker som får representera de olika kategorierna:

Senaste inköpet är tidningen Lantliv, som jag läste strax innan jobbet igår. Jag stannade bilen på en underbart fin rastplats en bit innan jobbet. Öppnade dörren och sköt bak stolen och njöt av inspirationen från tidningen på en av de första riktigt varma och sommarliknande dagarna i år. Härligt värre! På bilden finns också två ranunkler (de är inte äkta vara) som jag köpte på jobbet igår och som jag har två vaser till här hemma som de ska få pryda :)

Detta är mitt sämsta inköp...och nu undrar ni kanske varför...? När vi köpte nya sängar i julas var jag som betagen av dessa dyra, fina sängben i svarvad aluminium. Så jag valde dem, trots kostnaden, när vi beställde. När sängarna nu är på plats så syns de inte alls...för våran superpraktiska sängbänk döljer allt vad sängben heter... Men kanske i framtiden kommer de till sin fulla rätt! I vårt nya hus - som vi inte har... Det är just så´na här saker min sambo absolut inte vill att jag ska göra :)

Nu till mitt bästa köp! Min symaskin. Det var strax efter jag hade börjat jobba som anställd i ett företag istället för att vara egen som jag såg denna symaskin i ett skyltfönster. Jag hade äntligen kunnat börja spara lite pengar, för nu fick jag ju lön, så jag hade råd att själv betala denna maskin. Precis en sådan har mamma och den tycker jag är jättebra så det var inget att tveka på och jag har aldrig ångrat mig! Tänk så mycket jag har kunnat göra med hjälp av min Husqvarna från 1986. Jag köpte den begagnad. Någon hade lämnat in den för service men var inte intresserad av att ta tillbaka den och det var ju en himla tur för mig!

Jag skulle kunna visa många saker i varje kategori, utom mina sämsta inköp, men detta är ett axplock! Nu skickar jag vidare utmaningen till Design by e! Om du har lust så vore det kul att se vad en inredare har som senaste, sämsta och bästa inköp!

Hoppas på solsken imorgon också! Men mindre blåst...stackars penseér på min balkong...

Kram Annika

5 kommentarer:

Design by E sa...

Hej Tack jag antar utmaningen såklart!!ska lägga ut den under kvällen..symaskinen de håller jag med dig om sååå mycket som jag har använt den..ovärderlig..ha en bra valborg!!

kram E

Gammalt & nytt sa...

Oj vad synd med säng benen, men man lärsig inte av misstag-inte jag i alla fall.
Hoppas att du får en trevlig valborg, vi väntar smått så här blir det lugnt+så har vi 3 tonåringar i huset,och man mins själv när man var yngre...ler
Kram Irene

Design by E sa...

nej men snälla du de gör väl inget, men jag bor i gbg och skövde,min sambo är i skövde o jag pendlar fram tillbaka..kommer ifrån utanför Töreboda ligger 2 mil norr om skövde o där bor mina föräldrar långt ut på landet..underbart!!NU SOMMAREN KOMMER ja de va lite kuriosa..men återkommer om utmaningen i kväll..ha de gott..kram E

Gammalt & nytt sa...

HiHi inte är det jag som ska ha smått det är min hund.ler
Kram och ha en trevlig kväll

Rosa Hemmet sa...

Tjoppla! Har bloggat så lite så jag hade missat att du gjort utmaningen redan! Kul:) Ja tänk vilka onödiga köp man kan göra ibland, men du vet ju iaf om att de finns där under sängen o väntar, benen :p Symaskinen är superbra, min mamma har en likadan o den har gått 1000tals timmar! :) Hur mkt fick du ge för en sån begagnad symaskin? Jag är själv lite sugen på att investera i en! Ha en supertrevlig helg. kram