söndag 6 april 2008

Vita fina skåp

Hej hej!


Idag har jag jobbat. Ja, igår också för den delen så det var den helgen det... Men det är härlig stämning i butiken på helgerna! Tänkte visa några fina skåp som Svenska Hem tog in i höstas och som gav kedjan en ny bredd i sortimentet. Serien heter Vagabond och är: VIT!

De två vitrinen kan man även beställa bara underdelen om man vill ha en skänk.

Bokhyllan är bara så fin, fast det "bara" är en vanlig bokhylla...

Jo, igår gjorde vi något jättemysigt som vi brukar göra tidigt varje vår. Vi åker hem till sambons föräldrar, i deras hus, och grillar korv på uteplatsen! Svärfar och sambon startar grillen och inomhus (om det inte är för kallt är vi faktiskt ute) dukas bordet. Så satt vi inne medans det mörknade ute och åt korv med bröd i lampans sken. Efter det hamnade vi i soffan och hejade på Agnes i körslaget! Det är livet, det!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Kramar Annika

2 kommentarer:

Ninis sa...

Otroligt läcker bokhylla, jag som avskaffat alla bokhyllor för ett tag sedan och nu är jag ju sååå sugen på en igen.. den du visar är ju för SNYGG!
:P

Gammalt & nytt sa...

Tack för kommentaren.
Vi hade det stil rent och modernt för 1 årsen,och jag hade gjord mig av med alla gamla möbler....och så vart jag fast för den shabby chic stilen.Fina bokhyllor kan tänka mig att ha en av dom...i love it..
Kram Irene