söndag 13 april 2008

Mitt första hem

Ciao!
Jag hittade fler fina bilder från mammas och pappas hus och deras vardagsrum. De låter alltid mig vara med och välja hur det ska se ut hemma hos dem. Den här gången gick de helt på egen linje men från en tapetbok jag tagit hem åt dem. Jag blev överraskad över detta valet men på ett högst positivt sätt! Det blev så mycket bättre än man kunde ana! Och då förväntade jag mig att det skulle bli riktigt bra!

Målarna tyckte att det verkade riktigt konstigt att sätta upp enstaka våder av rostapet mitt i allt men vi blev alla väldigt glada när vi såg deras klanderfria arbete med rummet! Det är tre våder med rosor uppsatta i rummet. Såna här typer av tapeter dyker upp mer och mer i tidningar har jag sett.

Klockan får vridas upp på gammalt vis, så det blir aldrig gjort... Men den är mest för utsmyckning! Kommer från min morfars hus tror jag... måste dubbelkolla det med mamma...

Stolsöverdragen har mamma designat själv och sytt av möbeltyg! Snygga tycker jag!

Lampan kommer från danska Herstal. Den är fin och man "ser igenom" den så det känns luftigt och öppet och den täcker inte rummet. Den är som ett smycke!

Mer "smycken". Små fina "ballerinakjolar" till ljusstakarna i fönstret. Urgulliga!

Hoppas du gillar inlägget, mamma!

Godnatt och sov gott alla!

Kram Annika

1 kommentar:

Lenas pysselgrop sa...

Hej! Och roligt att du tittade in hos mig!
Ert sovrum ser jättemysigt ut! Här ska det bli liten sovrumsrenovering småningom, men jag gissar att det blir först till hösten. Blir dags att ta itu med trädgården snart, och då brukar det inte finnas tid för så mycket annat :)