söndag 20 april 2008

En underbar dag till!

Hej alla!


Min kamera är fortfarande inte i tjänst... Den har ju verkligen blivit en viktig del i min vardag nu när jag har en blogg! Så jag får nog bita i det sura pengaäpplet och köpa en ny. Fast jag har sett att det finns rosa och gröna kameror nu så förhoppningsvis kommer det inte att kännas så tungt :) Ni därute kanske har några förslag på bra och prisvärda kameror?


Men jag tänkte visa mitt nästa projekt. Jag har inte börjat på det än och det är inte så stort. Jag tänker sy några av dessa fräcka brödkorgar:

Man kan ju göra dessa korgar till förvaring i badrum, på sminkbordet, i köket, hänga på väggen i hallen osv osv. Tänk alla färgkombinationer! Man kan göra dem i vaxduk t ex. Olika tyger utanpå och på insidan - ja, jag blev helt till mig när jag kom på detta! Blir säkert en del till husvagnen också då man kan trycka ihop dem och de tar ingen plats alls!

Sedan såg jag att de fanns till växter också!

Denna klädhängare fanns också på designonline. Tänkte på bloggen Vit Stjärna. Men också på alla ställen jag gärna skulle ha en sådan här hängare :)

Idag har jag varit ute på balkongen och fixat. Jag har ställt dit en trädgårdssoffa och planterat en Klematis som jag hoppas kommer att överleva, för just nu ser det inte ljust ut. Den är inte ny utan blev räddad undan en säker död, som mamma sa, när mormors gamla trädgård gjordes om. Jag hittade också en gammal trälåda hos mor och far. Den har gammalt tryck på och kommer säkert till användning här, vet inte vart än bara. Det är så fint därute nu så kameran måste inhandlas snart.

Hoppas att Ni har haft lika strålande väder som vi - ca 14 grader som mest. Kändes äntligen som sommar!

Kramar Annika

2 kommentarer:

K sa...

Först ut ;D nice...Himla fint du gjort på ditt matbord!!!Alltid kul me lite egna hemgjorda saker!
Visst är det tur man står på sej ibland ;D sambon bryr sej inte såå mycke, låter mej hållas... ;D
Kramis på dej /K

Mamma Millan sa...

Åå låter som en härlig dag!!

fint du har fixat!!!!

Du ville ha lite tips om läcköstad;)..ska återkomma strax om det..måste tänka ut lite bara!!!;)

Ha det så fint i vår solen!!
hoppas ni får en härlig vecka!!
kramar Millan