måndag 28 april 2008

Nya saker!

Ja, då blev det något köpt i helgen ändå. Jag hade nästan bestämt mig för att inte handla något i alla fulla affärer när det var löning. Jag skulle minsann inte vara som alla andra...men det är man ju - precis som alla andra! I alla fall denna månaden, fast nästa månad, då ska jag inte göra samma misstag igen... :)

Denna glasburk kostade ynka 5:- och hamnade i badrummet.

En blomma som doftar! Gardenia Jasminoid hette denna skönhet och den ger en härlig doft i lägenheten. Krukan med "krom-krage" passade perfekt till. "Krom-kragen" kan man sätta på en annan kruka sedan. Fönsterlampa fick ny färg i fredags - den blev svart efter att ha varit röd. Skärmen är också ny. Den var från början ljusblå men fick också bli svart och det av svarta sidenband som jag limmat runt skärmen. Sidenbanden har olika bredder. Roligt när saker hittar en ny, fin plats!

Tvålpumpen är från Jysk. Har sneglat ett par gånger på den men tyckt att 129:- varit för mycket. Men denna gången kostade den bara 50:- så det var inget att fundera över :) Den blå flaskan i bakgrunden köpte jag i Antikladan för 25:- och den står också i badrummet.

Den här kronan är från Antikladan som jag besökte igår och som ni fick se i förra inlägget. Den är underbar i formen och jag gillar att den är ganska stor! Men jag tror att den kommer att få en "royal make-over" och bli vit! Det kommer passa jättefint till denna krona!

Tidigare i en affär i ett köpcentra under gårdagen hamnade också en doftpåse i shoppingkassen. Så härligt när det luktar gott i badrummet!

Nu måste jag ta en paus i shoppandet och fokusera på den tråkiga husvagnsdynan som ligger i lilla rummet och bara vägrar sy ihop sig själv!!! Tänk om jag bara fick gjort det så jag kunde lägga det bakom mig. Men jag har STORA problem med att avsluta projekt. Det är som en mental blockering och vissa saker går bara inte att tvinga sig till att göra. Men oftast kommer en energi-pust och det blir klart. Fast inte allt...inte husvagnsdynan... Undrar om det är det att den är lite knepig att få ihop? Att jag är rädd att det ska bli fel? Att jag ska få sprätta upp och göra om?

Mental istid...

Ha det jättebra och slutför Era projekt!

Massor av kramar Annika

10 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Väldigt snygg tvålpump! Den får jag nog kika efter på Jysk! Ha en mysig kväll! Kram Karin

Rosa Hemmet sa...

Men oj, det blev en del shopping för dig iaf:p Fina fynd du har hittat. Känner igen ditt tänk, nästa månad så..... Jaja, du blev lite fattigare ekonomiskt men rik på fina saker.. De ser du ju iaf, annat är det ju med pengarna på banken.. Där gör de väl ingen nytta, eller? ;p

In my house sa...

Då va jag här inne och gluttade,, och ville bara yttra mig lite,.
Fin fin blogg du har.... Kram josse

Rosa Hemmet sa...

Föresten, glömde säga att jag har en utmaning till dig på min sida, men kanske du redan har gjort den förr i tiden.. :)

Turkos soffa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Turkos soffa sa...

Tack för din fina kommentar! :)

Älskar sådana glasburkar. 5 kr var ju ingenting. På åhlens kostar de cirka 70 kr om jag minns rätt. Själv har jag en från min mormor som jag har röda linser i. Jättefint!

Kronan var skitsnygg! Hoppas att den blir lika snyggi vitt. Det måste du visa! :)

Lena sa...

Hallå på dig!
Tack för att du tittar in till mig. Blir alltid lika glad!
Fantastisk sida du har och förra inlägget om ladan, fick mig nästan att slänga mig i bilen och åka dit direkt. Jag har lagt till dig på min sida nu, så att du vet!!! Kramar Lena

Design by E sa...

wow vilka fina saker..kul fynda..jag brukar oxå gå in på vackra hem o var där nu me..åh wow va mycket fint..både möbler o inredning..kul affär..vart bor ni?skönt att kunna åka o mysa i lysekil de så vackert på sommaren..kram E

Design by E sa...

jaha ok men då har ni ju inte så långt till lysekil..härligt!!men örebro är ju lite längre såklart men dom har bra inrednings butiker där..ett tagsen ja va där men trevlig stad..kram E

Rosa Hemmet sa...

Kul att du antar utmaningen! Det ska bli roligt o se vad du klurar ut! Goder afton:)