måndag 7 april 2008

I sovrummets trygga vrå

Vårt sovrum är verkligen ett rum jag förknippar med vila. Härinne finns inga skrivbord med datorer eller stora teknikprylar som stör. Vi har en liten tv som ofta är på när vi lägger oss. Vi slappnar av med lite tv men den stängs av så fort sambon somnat. För jag tycker om att ligga i mörkret en stund innan sömnen kommer och funderar på dagen som varit, som kommer imorgon och allt fint jag vill pyssla med.
Sovrummet är ganska stort och det är det som gör den luftiga, härliga känslan!

Huvudgaveln tillverkade jag och min sambo tillsammans. Virket kommer från skog som min morfar äger och han och min pappa har tagit ner det. Vi var så otroligt nöjda när sänggaveln var klar och jag kommer aldrig glömma den dagen då vi gjorde den!

En skyddsängel

Garderoben är också tilverkad av oss efter en idé av the one and only Ernst Kirschteiger! Bakom tyget har vi ställt in hyllor, satt hyllor på vägg och även en byrå finns där. Enkelt och billigt!

Sambon bestämde att vi skulle ha en kristallkrona i sovrummet och han valde ut denna på IKEA. Passar jättebra och så vacker att se på! I hörnet står också vår handdammsugare. En grön blev det då det är min favoritfärg! Den är bra att ha när man bara ska dammsuga en mindre yta.

Tv:n syns inte på bilderna för den hänger på väggen strax under taket. Den märks aldrig av på den platsen. Och man ser den inte förrän man kommit längst in i rummet och man vänder sig om. Fiffigt, tycker sambon!

Nu ska jag iväg till jobbet! Vi ses!

Kram Annika

2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så läckert - såg ut som värsta lyxiga hotellrummet!
Härligt med belysningen.

Kram Maud

Gammalt & nytt sa...

Vad fin sänggavel ni har gjort,är lite avis..kan inte snickra själv.
Ja vi har olika smak men är jag nöjd så är han nöjd...hihi
Kram Irene