lördag 1 augusti 2009

Smart tvätthängning

IKEA har en serie som heter ANTONIUS som består av väggskenor som man kan fästa olika saker på. Det som är så bra med det här är att man kan justera i höjd efter behov och man kan byta ut olika funktioner allt eftersom önskemålen ändras. I vårt fall behövde vi någonstans att hänga tvätten:Även om tvättstugan är ca 10 kvm stor så är den L-formad och då är det skönt att kunna fälla upp dessa "hyllplan" så att det blir mer rymligt. (Ser att dammsugarsladden kommit med på bilderna...)

Jag tror säkert att jag kommer att vilja ha fler saker ur denna serien för annan typ av förvaring. Kan tänka mig att det fungerar till det mesta! Och, som sagt, flexibiliteten är det allra bästa med skenor på väggen! Och så slipper man ha saker ståendes på golvet = lättstädat!

Kram Annika

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Min bror och hans sambo har också kollat på den tvättställningen till sin blivande tvättstuga. Som sagt, smart att slippa ha saker stående på golvet och smart att den går att fälla ner när den inte används. Jag avskaffade även tvättkorgarna här för ett tag sedan. Har två trådbackar i ett vanligt bänkskåp istället. Allt för att göra det mer lättstädat!:)
Kram

Grodmamman sa...

Tack för att du visar så mycket fint från er tvättstuga! Det fick mig att röja min idag och det blev så fint!:)
Här ligger tvättstugan i närheten av badrummet och där vi alltid tar av oss på kvällarna, så vi har ingen tvättkorg någon annanstans.
Kram

Hampus sa...

Hejsan. Jag svarar på kommentaren du lämnade i vår blogg angående golvslipning. Om du tänkt slipa mer än 1kvm golv så rekommenderar jag inga "hobby maskiner" som man normalt sett har hemma. Hyr en rejäl golvslip. Jag har lagt många timmar på vårt lilla hallgolv trots att det bara är ca 130 * 130cm (litet).
Jag använde ett "60" papper på en Black&Decker maskin men det tar jääääätte lång tid ändå.

Mvh
// Hampus

Lina sa...

Hej!
Vilken fiffig tvättställning!IKEA har mycket bra grejer! Mamma och jag ska dit i morn kväll och shoppa loss och fika! = )

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina