tisdag 14 april 2009

Fogat och klart!

I helgen som gått har vi fått kaklet i badrummet färdigt och fogat. Nu ser man bättre hur det kommer att bli och visionerna som man hade för detta rum kommer tillbaka. Det har ju varit en lång väg hit... Det är fortfarande golvet som ska läggas också men "so far so good"!
I den här hörnan ska det stå ett badkar. Marcus vill ha ett hörnbadkar med bubblor i, så det får det bli! Fönstren ska målas vita, vi ska sätta in ett nytt, vitt tak och klinkers ska läggas.Jag valde en ganska mörk fog till de vita plattorna då jag var ute efter ett mer rustikt utseende. Sedan tror jag att det kommer att göra allt mer tidlöst och funka i många år framöver. Även i val av kakel så blev det en blank variant då det också kändes mer tidlöst och att det antagligen kommer att reflektera ljuset bättre. Och ljus behövs ju i en källare :) Dessutom sattes plattorna inte rakt ovanpå varandra utan "halvt om halvt" och det tycker jag är väldigt fint.

Man börjar se slutet av projektet.

Ha det! Kram kram A

7 kommentarer:

Inspirera Mera sa...

Vilket härlig kakel!
Kram Sandra

Grodmamman sa...

Kommer säkerligen att bli jätte fint när det blir klart. Ett steg närmare målet!:)
Kram

chokladblomma sa...

Det blir jättesnyggt! Smart tänkt med det tidlösa. Tror att många ångrar sig efter några år, och det är inget man gör om i första taget, så det är bättre att hålla det lite enkelt.
Ha det gott!
Kram

Design i tid och rum sa...

Det känns bra när projektet närmar sig slutet.Alla dina val kring inredning färger och förmer känns rätt för mig.kram och lycka till! Dadda

Lina sa...

Hej!
Va spännande att få se lite mer från ert fina badrums projket! De kommer att bli Så fint! Gud va lyxigt med hörn badkar med bubbel ;- )

Må så gott & ha en skön helg!
Kram, Lina

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att ni har kommit så långt. Ser ju jättefint ut.

Kramar Ullis

C De-sign sa...

Vad kul att ni har kommit så långt! Jättefint kakel! Men oftast är det mer jobb och det tar längre tid än man trott! Ska bli roligt att följa fortsättningen ....Ha en fin söndag! Kram fr C