tisdag 4 november 2008

Pippi på jul!

Här är mina inköp från förra veckan. Det har ju blivit ganska modernt med fåglar. På tapeter och som utsmyckning på diverse sätt. Och jag måste säga att jag tycker det är såå vackert! Så 3 små fåglar adopterade jag direkt!

Alla fåglar har små klämmor så det är lätt att fästa dem.

Dessa svarta skönheter kommer att bli fina...någonstans... :)

En svart, glittrig girlang passar till allt.

Idag har jag varit ledig så huset åkte på en rejäl städning. Det verkar som om det blir dammigare när man bor i hus än när man bor i lägenhet...?

Vi ses! Kram Annika

12 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilket jobb ni har lagt ner på den blivande tvättstugan! Blir svett bara jag tänker på det!=) Kommer säkert att bli jätte fint och om jag vore du skulle jag välja vitt kakel över bänken, men färgat på golvet. Ni har ju precis som vi små fönster så då är det skönt med mycket vitt. Min åsikt i alla fall!=) Sedan har jag ju i stort sett en helvit tvättstuga också!=)
Söta fåglar du köpt också.
Kram

K sa...

Hellooooo känn dej UTMANAD ;D Nu vill vi veta ALLT TOK OM DEJ hehe OM du inte redan har gjort den föståss kramisar /K

Lina sa...

Hej!
Oj, här har de hänt grejer sen sist! Nystylad toa och en tvättsuga på g! ;- )

Fina fåglar du köpt! Jag köpte 4 i typ "fattigmans silver" på IKEA i fredags. Tyvärr har vår kamera gått sönder, så jag kan inte visa dem...

Må så gott!
Kram, Lina

Viola sa...

Visst är dom rara pipperna, höll i ett par liknande i dag, men tänkte jag ska ju till London så håll i pengarna, men fina är dom, kram

Unknown sa...

Aha .. you're back!! Eller, jag menar I'm back för ett besök. Tiden springer och vips funkar din dator igen - härligt. Vet att det är jättelängesen den blev bra igen, men nåt måste jag ju säga då jag inte varit på besök ett tag. Förlåt! :)

Va FIN toan blev!
Å ritningen på tvättstugan alldeles utmärkt - det är precis det jag behöver göra oxå, en ritning så att alla berörda förstår mina önskemål. Tack för påminnelsen!

Kramar Malin :)

Gnistrande snö sa...

wow, så mycket spännande du visar.
Jättekul med före- och efterbilder!
Vilket fantastikst lyft toan genomgått och så spännande med nya tvättstugan. Ska bli så kul att få se mer av den.
Söta fåglar du inhandlat.

Ha en fin dag!

Kram
Katarina

Smultronstället sa...

ÅÅ vilka fina fåglar du hittat, gillar särskilt den svarta..
Vi har en sådan i silver som är jättegammal och jag är såå rädd om den.

Ha det gott!
Kram M

Lina sa...

Hej!
Tack för tipset med vetekudden, den ska jag rota fram tills i morgon kväll! I morn ska vi ta fram våra duntäcken också! Så nu ska väl de små fossingarna hålla sig varma ;- ))

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina

Fröken Fräken sa...

Vilka vackra fåglar! Ja, det verkar vara något av en trend nu med fåglar, jag gillar ju när man tar in lite av naturen i hemmet!

Och oj vilket projekt ni har men tvättstugan!! Man blir ju alldeles matt. Men tänk så härligt att ha en EGEN tvättstuga. Ljuv dröm när man bor i hyresrätt!

In my house sa...

Tack snälla duuu, vad glad jag blev för din kommentar,,, Åååå.... Jag sitter här och ler!!! Jag blir verkligen jätteglad ska du veta!!!
puss på dig!


Pippi på julen,,, hm vem är inte de,, MEN den kommer med stora steg... Snart blir de Lussebak, jag älskar lussekatter (men blir fruktansvärt) dålig imagen,,, trots att ja alltid ä kass så blir de värre!!! =( men,, äta en massa och sen hålla sig hemma... Ojdå,, inte kul att läsa om mina magbestyr kanske ;) Ta de med en nypa salt.... Kram på dig!!!

Marie Söderberg sa...

det är fint med små pippisar..ser att det händer endel..kul..spännande att följa..*ler* ha det gott !
marie

Mjuka sa...

Jättesöta fåglar!
kram M