onsdag 12 november 2008

Jag behövde ett handtag!

Idag har jag haft ledigt från jobbet, igen, och då har jag avverkat en massa saker som hängt över mig det senaste. Det största var att plocka ur husvagnen! Inte en månad för tidigt! Pappa har ställt in den hos sig för länge sedan men jag har inte fått tömt den förrän idag. Och det tack vare min lista.
Jag gjorde nämligen en lista inatt. Ja, inatt :) Jag gick upp och skrev ner det jag behövde göra eftersom jag har en tendens att glida över på andra aktiviteter annars...
Så jag har vattnat blommorna, sorterat tvätten, fixat husvagnen, slängt skräp, handlat mat, skruvat fast ben på våran nya fotpall och räfsat löv i trädgården. Utemöblerna åkte in i garaget och handtag sattes fast på skänken när Marcus kom hem från jobbet.

Nu är det mycket lättare att öppna och komma åt våra skor:

Dessa passar perfekt till denna skänken!

Mina små fåglar landade på spegelhyllan till skänken.

Och den svarta fågeln fick sitta ihop med en hjärtan på tråd:

Efter en sådan här produktiv dag kan man verkligen slappna av och fundera på roligare saker istället för att känna att en massa annat tråkigt hänger över mig!
Kram Annika

12 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Åå vilken vacker skänk.. Handtagen passade perfekt! kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin. Handtaget passade verkligen till. Är ju så bra med listor.

Kram Ullis

Viola sa...

Handtagen blev ju helt underbara ihop med denna skänk, vilken skön känsla det är när man varit organiserad och konstuktiv, jag har en tendens att göra 100 saker på en gång och sparar det tråkiga till sist så det blir aldrig gjort och så ligger det där och bara väntar på mig, fniss.... men i natt faktiskt så städade jag butikens skrivbord och fick ordning på en del, så skönt det hade jag tänkt göra under en lång tid, ha en bra dag, kram

Katta sa...

Du jag tror no jag får ta och göra som du, skriva göra-lista alltså.Låter som en bra ide. vilket ovanligt vackert skoskåp.Såna där små pippifåglar har jag med köpt trots att jag lider av fågelfobi :) Kul att du vll vara med och tävla hos mej, lycka till.Kram Katta

Smultronstället sa...

ÅÅ så fint skåp!
snygga handtag åxå.
Hahaha ja såna listor brukar jag åxå ha, perfekt då brukar man hinna och komma ihåg:-) så känner man sig så nöjd efteråt.

Ha det gott:-)
Kram M

Huset på kullen sa...

Hej! Jag vet inte vad fondtapeten heter tyvärr, den kanske tom är handmålad. Jag skulle vilja ha den..

Vad fint skåpet blev, handagen passade jättebra.

Kram Linda

::fina:: sa...

Hej, ja ibland behöver man verkligen ett handtag eller två :-) Vilka fina fåglar, jag sådana på Blomsterlandet härom dagen och var väldigt nära att köpa..

Tack för kommentaren hos mig, fotot jag visade tog jag förra julen hemma hos mina föräldrar. Deras hus är ett riktigt julhus!
Kram, Josefine

Fröken Fräken sa...

Oj, vad du har legat i! jag blir trött bara av att läsa om det.. ;-) Vilken vacker skänk, du har bara fina möbler tror jag??

Grodmamman sa...

Jösses, vad du har varit effektiv! Här skrevs det också en lista i natt och allt är inte gjort, men en del!=) Dotterns rum var inte städat i en handvändning direkt!=)
Kram

Lina sa...

Hej!
Nej, som tur var blev de ingen magsjuka här hemma den här gången!

Skänken är jätte vacker! Mina föräldrar har en liknande. Har den en överdel också med spegel? Handtagen blev pricken över i:et!

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina

Hemma hos Razzel sa...

Ja visst är det skönt att skriva en lista på kvällen, då är det lättare att slappna av och sluta tänka på vad som ska göras. Det är ju också jätteskönt att stryka allteftersom man fixat det man ska! -Kallas kanske kontrollbehov.. ; )

DESIGN I TID OCH RUM sa...

hej! roligt att du är frisk igen och skriver..
ja gör samma sak skriver allt vad ska göras,och min man vill helst inte se dem lapar. hihi
det är tungt jobb som ni har i källaren, men vad ska man göra?
DET finns maskin som krossar betong,men det är så dyrt att hyra.
Vi har betalt 3500 för 3 dagar.kramar Dadda