onsdag 19 november 2008

Diverse bilder från vårt lilla hus :)

Hej hej!

Jag tänkte visa lite blandat hemifrån idag. Just nu känner jag verkligen att jag bor på landet, för en traktor håller precis på att plöja åkrarna utanför mitt köksfönster :)
I söndags slängde vi oss i bilen, efter jag slutat jobba vid 15-tiden, och drog iväg till IKEA i Göteborg. Som sagt i tidigare inlägg, rådde ett organiserat kaos där och det blev inte så inspirerande som jag önskat... Men jag köpte dessa silver-hjärtan:

På väggen i köket har jag hängt upp detta konstverk som min kusin har gjort till mig. Mönstret kommer från ett CD-omslag till en av Åsa Jinders skivor. Jag tyckte att dessa blomrankor var så fina så jag bad J göra något fint av dem. Och visst gjorde hon det!

Så här ser matplatsen ut i köket för tillfället. Som ni förstår är det här jag sitter och gör detta inlägg :) Det röda ljuset luktar kanel och äpple, underbart! Det kommer från Sia. Och utanför fönstret är åkern plöjd!

Min garderobsblomma stöttas upp av denna blomsterpinne med en krona på:


Nu måste jag hänga upp en tvätt och ladda maskinen med en ny innan jag ska skrapa rutorna på bilen och åka till jobbet och kränga soffor!
Kram på er alla!

9 kommentarer:

Viola sa...

Så fint från din kökshörna, här har det oxå skrivits om kök, men bara en glimt....hoppas du kränger många soffor idag, ha det gott, kram

Hannahs bod sa...

Hej Hej!! Roligt att hitta till dig. Vackra bilder från ditt hem. Må gott Hannah

Linda sa...

Hej!
Jag väntar på att en tjej ska ringa, jag ska nämligen få följa mä till Gustavssons utanför Skövde o kolla på allt de har där... Du kanske känner till de? Om inte så är de grossister för blommor, krukor mm...
Ska bli himla kul...
Vart kränger du soffor då?
Kram L

Grodmamman sa...

Vad fint ni börjar få det hemma hos er! Matplatsen var ju jätte mysig.
Här har det snöat idag!=)
Kram

chokladblomma sa...

Vad fint ni har det!
Visst är det mysigt med lantlivet så nära!
Ha det bra!
Kram

Lina sa...

Hej!
Kul att se lite mer bilder från huset! Matplasten är jätte mysig. Tror att min farmor och farfar hade ett exakt likadant bord, fast träfärgat.

Va duktig din kusin är. Har han/hon målat eller är de ett foto?

Skänken som mina föräldrar har kommer från min gammelfarmor som bodde i Hunnebostrand. Om hon ärvt den i sin tur vet jag inte. Ska luska i helgen.

Fina hjärtan du köpt på IKEA!

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina

Viola sa...

Vad flitig du varit på jobbet, bra jobbat, kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du har det i köket. Kul att få se lite bilder därifrån.

Kram Ullis

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Hej, du har det så mysigt hemma,kronan har jag också,älskar kronor.!!!puss och kram Dadda