måndag 3 november 2008

Underarbete är A och O

Så här ser vår tvättstuga ut för tillfället. Jag förstår att ni blir avundsjuka men vissa får bara allt helt enkelt! Nej, verkligen inte - här får vi kämpa hårt för att komma fram till slutmålet... Ovanför skivorna som är fastspikade i taket döljer sig ett fint trätak: Här är en liten skiss jag gjort över hur jag vill att tvättstugan ska se ut när det är klart:Här är golvet i badrummet. Marcus gick ner i källaren och bilade upp någon meter till. Under plattan som huset står på ska rören till avloppen ligga.
Här ska det stå ett badkar har vi tänkt. Ett med bubblor i :)

Roligare än så här är det inte nu. Här nere har vi vår enda dusch...
Imorgon ska jag visa mycket finare saker. Jag var ju och shoppade förra veckan på julavdelningen på Blomsterhallen...
Kram Annika

5 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Ha ha ha - ser ut som en skräckkammare så här i Halloweentider! Så just nu är jag inte avunds - men om några veckor...

chokladblomma sa...

Japp, ni vet hur man roar sig!
Lycka till!
Kram

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Hej! tack för titten,nu har jag tittat runt hos dig.
Massor med renovering och ändring är på gång.Kronan i fönstret är mysigt,och din ritning på tvättstuga är bra.Så säger dem här i skolan att man alltid ska bra skissa skissa och skissa..på sina ideer. Bra!
Numer ett i din utmaning passar bra på mig med, frisser alltid hihi och tack vare min vete kudden överlever jag.Har mycke i skolan denna veckan,och därför hinner inte jag titta in hos folk..Har presentation på torsdag.Sedan kan jag slappna av.TUSEN KRAMAR
Och föresten,jag har set den där dokumenter program med Norska rastplatser superhäftigt

karofina sa...

men åh vilka planer. vad härligt att se!! måste säga att det liknar vår källare, vi har oxå bubbel i ett hörn och tvätt hörna i andra änden. kommer ju bli kanon när det är klart, ska bli kul att se detta växa fram!

kram och kämpa på!

tinginneoute sa...

Hej
Känner igen det. Har också ett tvättstuge projekt hemma hos mig. Kommer när vårt kök är klart. Ska bli kul att följa ditt projekt.
Kram
Marie