söndag 30 november 2008

Första advent!

Julstjärnor och adventsljusstakar är uppe i varenda fönster. Jag har satt en granrisgirlang med belysning på räcket till altanen på huset. Glögg, hyacinter, pepparkakor och en del pynt har hittat fram. Och så är det så mysigt att se vad grannarna ställer fram i fönster och trädgårdar. Vi är ju nyinflyttade här så detta är ju nytt för oss :)
Igår var Marcus föräldrar här och fikade en stund med oss på eftermiddagen. Fast det kändes som att det var kvällen, så mörkt som det var. Det blev naturligtvis glögg och pepparkakor bl.a. Svärmor hade dessutom med sig en liten blomma till oss.

Vilken fin kruka!
Ikväll ska jag se om jag inte kan ta lite kort på huset utifrån. Det är ju vår första jul här och det vill man ju minnas!
Men nu är det dags att gå till jobbet...
Kram Annika

8 kommentarer:

Viola sa...

Vilken ljuvlig kruka med en då vacker bård, önskar er alla en skön advent och titta in och var med och tävla med vinster från butiken, firar pga olika anledningar, kram VIOLA

Lotta Sultan sa...

vilken fin och inspirerande blogg du har!

Grodmamman sa...

Visst är det kul att kika på vad grannarna sätter upp!=) Antingen får man inspiration eller så undrar man vad de tänkte på!=)
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin krukan var. Mysigt att få fixa till och dona när det är första gången. Ska bli kul att se bilder sedan.

Ha en riktigt skön första advent!
Kram Ullis

Design i tid och rum sa...

Vilken vackert kruka ,din svärmor kan din still...
Svängde in och ville önska dig allt väl i dessa dagar och i ditt nya fina hus..Kramar Dadda

Rosa Hemmet sa...

Så mysigt med första julen :) Vad snäll svärmor du har som kommer med blommor! man kan aldrig få för mycket sånt eftersom de har en förmåga att inte överleva så bra. (Iaf inte hos mig;) Snyggt det blev med frostsprayen, måste oxå införskaffa sådan, tack för tipset! kram

Lina sa...

Hej!
De låter som om ni också haft en härlig första advent! ;- ) Här har krafterna återvänt och vi ligger nästan i fas med allt...

Ja, första julen i huset är speciell...dokumentera för de är ju så kul att ha. Man glömmer fort. Vi firar snart vår 5:e julm här u huset. Åren går fort!

Vilken fin present ni fick, jätte läcker kruka!

Du har nåt att hämta hos mig...

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina

Mia sa...

Tack för din kommentar!
Jag vet inte riktigt vad kugghjulen har haft för funktion, och ingen annan har lyckats lista ut det heller. Men skåpet har iallafall använts i mäss- och utställningssammanhang, eller nåt åt det hållet.

Ha en fin kväll!
/Mia