onsdag 25 augusti 2010

Drömboende till salu! 3

Idag har IKEA-katalogen kommit men den går inte upp mot det här huset, enligt min åsikt :) Här kommer ännu fler bilder på sovrummen och allrummen m.m:





Ingen vrå är för liten:Fräsch tvättstuga: Det var det sista från detta huset. Nu ska jag titta lite mer i Ikea-katalogen och diverse andra fina kataloger som har dykt upp här det senaste.
Kram Annika

6 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Oj vilket hus! Jag skulle kunna tänka mig att flytta in direkt ;)

Ha en bra kväll! Kram Linda

::fina:: sa...

Elegant! Golven är verkligen blanka. Jag håller med dig, jag har ocksså vårt för att bestämma mig för vad jag gillar ibland! Jepp, imorgon blir det till hemtex på lunchen! Idag fick jag förresten det svartvit-randiga tyget så imorgon tänkte jag mig att det ska bli en ny gardin till köket. Kram, Josefine
PS. Vi har ännu inte fått Ikea-katalogen :-(

Vårt hem på landet sa...

Ett litet tips är att tänka på att inte sprida ut allt för mycket för då ser det lätt plottrigt ut. Har man häck lr staket runt trädgården kan man göra snygga rabatter med dem som bas. Tulpaner är smart att plantera mellan funkior/daggkåpor eller andra växter som kan dölja tulpanernas vissna blad sen.

Kram, Emma

Fröken Fräken sa...

Nej, här står sig Ikea sig slätt. Årets katalog var okej tyckte jag, men fortfarande väl övermöblerat. Jag kan bli lite tokig på att de alltid ska klämma in "fiffiga" förvaringslösningar överallt...

Jag brukar också tänka så, att det är viktigt att tänka på vem som kommer med kritiken. Är det från någon som jag inte tycker är en bra person så försöker jag verkligen att inte ta åt mig. Så jag tar hellre åt mig av det fina och uppmuntrande du skrev åt mig, klart att jag ska stå på mig! :-)

Rose Garden Malevik sa...

Fint...men der ser ut lite som ett dockhus :)
Håkan

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket underbart hus. Skulle kunna flytta in direkt. Bara njuter när jag ser bilderna. Tyvärr så är väl inte prislappen så bra med tanke på vår plånbok.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis