onsdag 11 februari 2009

Nytt för 2009

I möbelbutikerna kommer man att kunna hitta mer lantligt, vitt & New England under 2009. Äntligen ser man att ekmöblerna fasas ut ordentligt. De allra flesta av våra kunder vill absolut inte ha ekmöbler i sitt hem, de har tröttnat helt enkelt. Och under det senaste året har vi inte haft något bra alternativ till ek. Lite valnöt har sålts och några grupper med stålben men inget som har slagit så stort som just ek. Jag hoppas verkligen att vi har ett alternativ nu! Jag har sett att Svenska Hem har planer på att införa mer av den koloniala och lantliga stilen. Det var en av de saker jag tog upp när vi butiker fick utvärdera katalogen och sortimentet - och jag är såå glad att de har lyssnat!

Så även om jag inte kan visa foton från mässan och leverantörernas montrar så har jag deras egna bilder från hemsidorna :)

Från HansK:
Härligt, vackert slagbord:Bilder från Torkelson:


De flesta av våra mest anlitade leverantörer har numer ett vitt lantligt alternativ och ett mörkbrunt New England-alternativ.En av de största bland sofftillverkarna, Furninova, hade en enorm och väldigt tilltalande monter. Väldigt modern och med mycket glamour! Här är några av deras nyheter:

"Vintage":
En ENORM lounge-soffa vid namn "Paso Doble":


Mysig soffa att krypa upp i, lite amerikansk. "Bandalore":Det finns mer att visa, men detta var vad jag fick fram ikväll! Det är många intryck som samlats innanför pannbenet efter en sådan mässa. Men jag tyckte inte att den var så speciell som jag upplevt den tidigare. Kanske känns lågkonjunkturen av...
Godnatt! Annika

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Helt i min stil alltså!:)
Fast jag vill nog fortfarande ha ett bord i ek! Men i den stilen som du visar det riktigt mörka i. Den sista soffan gillade jag också.
Kram

In my house sa...

Yvättstugan kommer att bli super när det väl är dags!!!!

- Goa goa duuu, vad jag blev rörd av din kommentar,,, å så GLAD.... Den finaste jag ha fått någonsin!!!! Tack tack,,,, det piggade upp mig jättemycket!!!!

önskar jag kunde skickat en äkta kram!!!!

j

Viola sa...

Då finns det hopp om att det kommer att finnas mera vackert vitt i butikerna framöver, vi är alltid så sena på att ta tillvara på trenderna...ha en bra kväll, kram

Hemma hos Razzel sa...

Ser lovande ut, hoppas det blir mer av den stilen!

Ekebo sa...

Mycket snyggt jag gillar både det vita och det mörka. Vi ska byta möbler när köket är klart det lutar mest åt något vitt. Ha en trevlig helg! Kram Kram