fredag 22 maj 2009

Mina vänner:

Nu har vi rinnande vatten i badrummet! Vi jobbar på med det sista som ska göras innan vi börjar använda rummet. Konstigt nog känns det som att man inte vill använda det... det är ju så nytt och fint :)
I förmiddags, innan jobbet, var vi en sväng på Bauhaus för att inhandla en duschvägg. Den skulle tyvärr inte komma in på deras lager förrän i nästa vecka så idag blev det inget... Men det blev en tvålpump! Den kostade 129.- och den var i plåt. Den gul-beige färgen påminde väldigt mycket om Kockums saker och eventuellt blir det även pedalhink och toalettborste till det nya badrummet.
Vi har också målat framsidan av huset med grundfärg. Men det har regnat hela dagen idag så vi får hoppas att det blir bättre förutsättningar att måla imorgon eller på söndag istället.
Ha en skön fredagskväll! Det ska jag!
Kram Annika

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt att det går framåt! Fin tvålpump!
Här ska det också målas i helgen så vi håller tummarna för att vädret är på vår sida!:) Tror dock att vädret skulle bli bättre imorgon och i nästa vecka.
Kram

Hem och Lycka sa...

Vilken snygg tvålpump! Fanns den i andra färger också?

kram Mia

Fröken Fräken sa...

Förstår hur du menar! När man har det nytt och fint vill törs man knappt ta i det. Och ska någon komma och titta så ska de helst titta på det utifrån eller ha på sig skyddskläder...

Hemma hos Razzel sa...

Finns det pedalhink i samma stil så köööp!!

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att ni börjar att bli klara. Fin tvålpump du har köpt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

C De-sign sa...

Vilken fin tvålpump! Och snart kan ni använda badrummet!!!! Så kul!!! Du kommer snabbt vänja dig....och saker ska ju användas....Ha en skön söndag! Kram fr C

"M" sa...

Hej du, jag tittar in hos dej åxå....men är väl dålig på att visa mej....hihi